Jurnalul.ro Ştiri Locale Șocant! O fată a fost luată cu forța de pe stradă, băgată într-o mașină și violată după ce atacatorii au făcut accident

Șocant! O fată a fost luată cu forța de pe stradă, băgată într-o mașină și violată după ce atacatorii au făcut accident

O tânără de 22 de ani a fost răpită de pe stradă, urcată într-o mașină și violată după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier.

Întâmplarea care pare desprinsă din filme s-a petrecut, în toamna anului trecut, în Brașov, iar acum, cei doi agresori au fost condamnați la ani grei de închisoare.

Judecătorii Curții de Apel Brașov i-a condamnat definitiv pe cei doi violatori la 9 ani, respectiv 9 ani și 8 luni de închisoare cu executare.

În primă instanță, la Judecătoria Brașov, inculpatul Ivașc Ciprian Maricel fusese condamnat la 8 ani de închisoare, iar Vaszi Iosif la 8 ani și 4 luni de închisoare, dar procurorii au formulat apel, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Brașov, unde s-a decis majorarea pedepselor.

Ca pedeapsă complementară, inculpații vor avea interzis să se apropie de victimă la mai puțin de 50 de metri, pe o durată de 4 ani de la eliberarea din închisoare, scrie .

Mai mult, judecătorii au decis ca victima să primească de la cei doi agresori 3.650 de lei drept daune morale și 70.000 de lei daune morale.

Au violat-o chiar și după ce s-au răsturnat cu mașina

Faptele pentru care cei doi agresori au fost condamnați la ani grei de închisoare s-a petrecut pe 30 septembrie 2016, în jurul orei 05.00. Tânăra de 22 de ani, din Brăila, se afla în zona stației RATBV Căprioara din Brașov când a fost acostată de un tânăr necunoscut și forțată să urce într-o mașină, pe bancheta din spate, alături de răpitor.

La volan se afla un alt bărbat care nu avea permis, și care a condus până la o pășune de pe raza localității Podu Olt. La un moment dat, șoferul a scăpat mașina de sub control, iar aceasta s-a răsturnat într-un canal de irigații.

Chiar dacă au făcut accident, cei doi bărbați și-au dus la bun sfârșit planul și au violat-o pe tânără.Observator.tv

Subiecte în articol: tanara violata
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri