Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 25.000 de țigări nedeclarate, descoperite în bagajele unei femei pe Aeroportul Otopeni

Peste 25.000 de țigări nedeclarate, descoperite în bagajele unei femei pe Aeroportul Otopeni

de Redacția Jurnalul    |   

O femeie a încercat să introducă ilegal în România peste 25.000 de țigări. Acestea au fost descoperite în bagajul de cală al femeii din Republica Moldova pe Aeroportul Otopeni.

La Punctul Poliției de Frontieră Aeroportul Henri Coandă s-a prezentat, joi, pentru a intra în țară, cu o cursă din direcția Istanbul, o femeie din epublica Moldova, în vârstă de 34 de ani.

„După ce a efectuat formalitățile de frontieră și a ridicat bagajele de cală, femeia s-a deplasat spre ieșire pe culoarul destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităților vamale. Acționând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra bagajelor de cală ale femeii, în urma căruia au descoperit, ascunsă și nedeclarată, în mai multe geamantane de dimensiuni mari, o cantitate semnificativă de țigări. În urma inventarierii au rezultat 25.600 țigarete, diverse mărci”, se arată într-un comunicat al Poliției de frontieră.

Întreaga cantitate de țigări a fost reținută de către autoritatea vamală.

Polițiștii vor sesiza Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: tigari aeroport femeie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri