Jurnalul.ro Ştiri Externe Conversaţia Trump-Musk prilejuieşte un nou schimb de critici Trump-Harris

Conversaţia Trump-Musk prilejuieşte un nou schimb de critici Trump-Harris

de Redacția Jurnalul    |   

Fostul preşedinte şi actualul candidat republican la preşedinţia SUA Donald Trump nu a ratat ocazia de a-i critica pe preşedintele Joe Biden şi candidata democrată la preşedinţie Kamala Harris în conversaţia sa de luni seara cu Elon Musk, iar Harris nu a întârziat să riposteze, a consemnat dpa.

Kamala Harris este "o liberală din San Francisco care a distrus San Francisco şi ca procuror a distrus California", a spus, între altele, Trump, dând vina pe concurenta sa pentru creşterea imigraţiei ilegale.

"O să fie mai rău decât cu el", a adăugat el, referindu-se la Biden şi insistând că SUA trebuie să împiedice să se întâmple ceva (sub conducerea unor) "proşti ca Biden".

Campania lui Harris a reacţionat la interviu cu un comunicat în care afirmă că "agenda extremistă şi periculoasă Project 2025 a lui Donald Trump este o caracteristică şi nu o eroare tehnică a campaniei sale, care a fost dezvăluită în toată splendoarea sa în faţa celor suficient de ghinionişti să asculte astă seară ceea ce a fost pe X. Întreaga campanie a lui Trump este în slujba unor oameni ca Elon Musk şi el însuşi, indivizi bogaţi obsedaţi de propria persoană, care vor trăda clasa de mijloc şi care nu sunt în stare să gestioneze un live în anul 2024".

Elon Musk a afirmat că problemele tehnice de pe platforma X care au determinat întârzierea conversaţiei au fost de fapt un atac informatic, părând să dea vina pe democraţi.

Când un utilizator al platformei a comentat: "Sunt democraţii care încearcă să 'salveze' Democraţia de doi distrugători de categoria grea!", Musk a răspuns cu un "Yeah!".

Donald Trump a amintit, între altele, în convorbirea sa cu Elon Musk de tentativa de asasinat asupra sa de luna trecută şi a promis că se va întoarce la Butler, în statul Pennsylvania, unde a avut loc atacul.

"Dacă nu mi-aş fi întors capul, nu aş mai vorbi acum cu tine, oricât de mult te simpatizez", a mai mărturisit Trump. AGERPRES

Subiecte în articol: trump musk critici Trump harris
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri