Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a murit după ce a căzut peste el un copac în Canionul 7 Scări

Un bărbat a murit după ce a căzut peste el un copac în Canionul 7 Scări

Un bărbat a fost găsit sâmbătă, decedat, în zona Canionului 7 Scări, pe traseul Prăpastia Ursului, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, Ionuţ Marin. 

O persoană a sunat sâmbătă la numărul de urgenţă, în jurul orei 13.00 şi a declarat că în zona Canionului 7 Scări pe traseul Prăpastia Ursului, se află un bărbat peste care este căzut un copac. Cel care a sesizat a declarat că bărbatul nu mişcă şi nu ar prezenta semne vitale. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Poliţia municipiului Săcele, jandarmi şi un echipajul Salvamont. A fost declarat decesul, iar bărbatul este coborât pe targă pentru a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Braşov, pentru identificare şi necropsie. 

Asupra bărbatului a fost găsit un telefon mobil şi o cheie de maşină cu un breloc. Potrivit sursei citate există o informaţie deocamdată neconfirmată, că ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani din localitatea braşoveană Sânpetru a cărei dispariţie a fost sesizată vineri, 29 septembrie în jurul orei 10.00, de soţia acestuia. Va fi efectuată confirmarea doar după amprente şi recunoaştere, mai precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri