Jurnalul.ro Sport Sporturi Un nou președinte în fruntea Clubului Sportiv Dinamo

Un nou președinte în fruntea Clubului Sportiv Dinamo

Clubul Sportiv Dinamo a anunţat un nou președinte pentru următoarele 3 luni, în persoana subcomisarului de poliție, Ionut Adrian Popa. 

"Începând cu data de 19 iunie 2020, subcomisarul de poliţie Ionuţ Adrian Popa a fost împuternicit pe o perioadă de trei luni, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, să îndeplinească atribuţiile postului de preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo", se arată într-un comunicat al CS Dinamo.

În vârstă de 32 de ani, Ionuţ Adrian Popa are 32 de ani și o carieră de zece ani în MAI. Practicant de taekwondo cu centură neagră 2 DAN, el a antrenat lotul naţional de cadeţi al României la taekwondo varianta olimpică (WT).

A absolvit Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" în anul 2010 şi a activat, cu funcţie de comandă, în cadrul Direcţiei Generale de Protecţie Internă (DGPI) a M.A.I.

"Cunosc bine activitatea clubului Dinamo şi sunt convins că vom face o echipă bună. Obiectivul rămâne cel dintotdeauna, Dinamo să fie numărul unu", a declarat preşedintele.

Clubul Sportiv Dinamo a fost condus, din 2019, de comisarul-şef George Cosac, având funcţia de vicepreşedinte, cu atribuţiuni depline. El a ocupat, în acelaşi timp, şi funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis.

Subiecte în articol: dinamo Ionuț Popa subcomisar
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri