Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Victor Slav și iubita lui, Selina povestesc despre provocările de pe Drumul Zeilor, din noul sezon Asia Express. Selina: ”La un moment dat, mi s-au tăiat picioarele din cauza căldurii”

Victor Slav și iubita lui, Selina povestesc despre provocările de pe Drumul Zeilor, din noul sezon Asia Express. Selina: ”La un moment dat, mi s-au tăiat picioarele din cauza căldurii”

de Redacția Jurnalul    |   

Noul sezon Asia Express, care va avea premiera pe 1 septembrie, de la ora 20:00 la Antena 1, aliniază la start 9 perechi de vedete pregătite să înfrunte obstacolele celui mai lung parcurs pe care l-a avut până acum celebrul reality show. Cu 11 etape în loc de 10, aventura îi va purta pe concurenți din Thailanda până în Malaezia și apoi în Indonezia, fără telefon, cu doar un dolar pe zi, de-a lungul unui traseu de aproape 7.000 de kilometri. Victor Slav și iubita lui, Selina, se numără printre echipele care au spus ”Da” în fața acestei călătorii pline de încercări, declarând la început de drum, cu zâmbetul pe buze: ”Noi am acceptat provocarea Asia Express de nebuni! Este o experiență inegalabilă și vrem să ne bucurăm de ea, pentru că sunt curios unde ne va duce”.

Cei doi concurenți, pe care îi leagă o relație de trei ani, și-au propus să depășească toate greutățile fără multe tensiuni ”În general, cuplurile se ceartă cel mai des. Noi vom fi excepția de la regulă”, a fost promisiunea făcută de Selina, pe care rămâne de văzut dacă au reușit să o respecte chiar și în cele mai stresante momente – precum oprirea unei mașini atunci când se grăbesc spre o destinație. Victor mărturisește, de altfel, că autostopul este cea mai grea provocare pentru el pe Drumul Zeilor, în vreme ce Selina a dezvăluit că și temperaturile ridicate le-au făcut cu atât mai dificile misiunile.

„E extraordinar de cald. La un moment dat, mi s-au tăiat picioarele din cauza căldurii. Mă aflam într-o zonă unde nu adia deloc vântul, soarele de prânz dogorea, ghiozdanul era foarte greu și mi s-au tăiat picioarele”, a povestit Selina. Cât despre detaliile organizării lor de cuplu, Victor a mărturisit cu umor: „Eu am luat medicamente în rucsac, iar Selina și-a îngreunat ghiozdanul cu cosmetice. În primele zile, va încerca să se trezească de dimineață și să se aranjeze, dar când va vedea ce e acolo... Deci dacă le pui în rucsac, nu te machiezi și cărăm de pomană cosmeticele, eu le dau cadou pe-acolo!”.

          Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Mihai Găinușă și colega lui de radio Oana Paraschiv, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt celelalte echipe care se aventurează pe Drumul Zeilor. Cum se vor descurca ei telespectatorii vor descoperi din 1 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1. Programul de difuzare rămâne cel consacrat - duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri, de la 20.30, în prima săptămână premiera maraton aducând cinci ediții consecutive: duminică, de la ora 20:00 și de luni până joi, de la ora 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri