x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Ordonanţa privind RCA - aprobată; Textul, publicat miercuri seară pe site-ul MFP ca să fie consultat de transportatori

Ordonanţa privind RCA - aprobată; Textul, publicat miercuri seară pe site-ul MFP ca să fie consultat de transportatori

14 Sep 2016   •   21:05
Ordonanţa privind RCA - aprobată; Textul, publicat miercuri seară pe site-ul MFP ca să fie consultat de transportatori
Sursa foto: Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a anunţat miercuri că ordonanţa privind RCA a fost adoptată de Guvern iar prevederile sale vor fi făcute publice în cursul serii de miercuri pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice pentru a putea fi consultate şi de transportatori.

"Ordonanţa adoptată de Guvern va fi publicată de către Ministerul Finanţelor care este iniţiatorul acestei ordonanţe de urgenţă. Textul ordonanţei se va regăsi pe site-ul Ministerului de Finanţe, textul final, adoptat în şedinţa de Guvern, acolo unde transportatorii pot vedea forma finală a ordonanţei care va merge spre publicare la Monitorul Oficial", a afirmat Iolu, într-o conferinţă de presă la Guvern.

El a adăugat că s-a ales varianta publicării pe site-ul Ministerului de Finanţe a ordonanţei ţinând cont că "pentru publicarea în monitor e o procedură care poate dura câteva ore".

"Noi încercăm acum în seara asta să avem textul ordonanţei pe site-ul Ministerului de Finanţe tocmai pentru ca transportatorii să observe dacă ceea ce s-a discutat dimineaţă împreună cu reprezentanţii Guvernului, ai ASF şi ai Consiliului Concurenţei se regăseşte în textul ordonanţei adoptate", a spus Liviu Iolu.

El a adăugat că toate aspectele discutate şi agreate în negocierile cu transportatorii sunt incluse în ordonanţa de urgenţă.

Sursa; AGERPRES

×
Subiecte în articol: liviu iolu rca