x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto S-a lansat şi Noul Logan MCV

S-a lansat şi Noul Logan MCV

de Sebastian S. Eduard    |    29 Mai 2013   •   16:45
S-a lansat şi Noul Logan MCV
Sursa foto: Renault Marketing 3D-Commerce

Cu Logan MCV, lansat oficial marţi, Dacia încheie acţiunea de reînoire a gamei. Timp de aproximativ un an piaţa românească a primit cu braţele deschise noile modele Logan, Lodgy, Sandero, Sandero Stepway, Dokker, Dokker Van. Logan MCV este al şaptelea din gamă şi vine să completeze o ofertă cât se poate de consistentă a producătorului de la Piteşti.

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, Noul Logan MCV este un break spaţios, versatil şi accesibil. Deosebit de încăpător, beneficiind de un portbagaj cu o capacitate de 573 de litri (record în segmentul său), cel mai nou model Dacia se adresează unor clienţi aflaţi în căutarea unui vehicul cu o capacitate mare de încărcare, confortabil şi practic, atât pentru utilizarea cotidiană cât şi pentru călătoriile lungi.

Calităţile practice sunt însoţite de un design exterior atrăgător, modern, care sugerează dinamism şi robusteţe. În plus, Noul Logan MCV dispune de o gamă largă de echipamente practice şi uşor de utilizat, printre care amintim sistemul multimedia MediaNav (prezent deja pe modelele Sandero, Logan, Dokker şi Lodgy), limitatorul şi regulatorul de viteză sau asistenţa la parcarea cu spatele.

Clienţii vor putea opta între trei versiuni de echipare – Acces, Ambiance şi Lauréate – şi patru tipuri de motorizări, dintre care două pe benzină (de 75 CP si 90CP) şi două propulsoare diesel (de 75 CP şi 90 CP). În plus, va fi disponibilă şi o versiune cu alimentare GPL.

Preţul de pornire al MCV-ului este de 7.790 de Euro, cu TVA inclus (versiunea Acces, echipată cu motorul 1.2 16V de 75 CP). Versiunea cea mai accesorizată, Lauréate, cu motorul dCi de 90 CP, costă 12 300 de Euro, cu TVA inclus.

“Noul Logan MCV nu este un simplu derivat break al modelului Logan”, crede Thomas Dubruel, Director Comercial Dacia. “Este un vehicul care îmbină într-un mod reuşit designul atrăgător şi aspectul practic, un model care dispune de toate atuurile pentru a convinge atât clienţii români cât şi pe cei occidentali. Sunt sigur că Noul Logan MCV se va impune în scurt timp drept lider în segmentul său pe piaţa din România”.

×