x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Andreea Balan are un cadou special pentru fanii sai! VIDEO

Andreea Balan are un cadou special pentru fanii sai! VIDEO

de Cosmina Stoicescu    |    10 Sep 2012   •   12:35
Andreea Balan are un cadou special pentru fanii sai! VIDEO

Andreea Balan este unul dintre artistii care isi iubeste si pretuieste fanii foarte mult. Artista este recunoscuta pentru show-urile spectaculoase si pentru energia pe care o transmite publicului la fiecare aparitie pe scena, insa o data cu venirea toamnei Andreea a devenit melancolica, iar fanii ei i-au redescoperit latura sensibila.

Andreea a inregistrat o balada din pian si voce pe care a oferit-o in dar fanilor sai. Skinny Love este o filmare speciala pentru cei 250.000 de prieteni de pe Facebook ai artistei.

"Iubirea e un sentiment care innobileaza orice relatie iar Skinny Love e o piesa care aduna o multime din trairile pe care le avem cand suntem indragostiti. Melodia m-a atins atat de tare incat am intrat in studio, am inregistrat-o in cateva minute si am dorit sa o arat fanilor mei. Ii cunosc foarte bine, stiu ca sunt sensibili si ca au indragit alte balade inregistrate de mine pana acum, preferata lor fiind O straina. Acest cadou este special pentru cei care ma sustin si imi lasa comentarii si LIKE-uri pe Facebook in fiecare zi", a spus Andreea.

×