x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 1 a achiziţionat şi licenţa mega show-ului Idols.

Antena 1 a achiziţionat şi licenţa mega show-ului Idols.

17 Iun 2011   •   09:34
Antena 1 a achiziţionat şi licenţa mega show-ului Idols.

Romania isi va alege idolul in primavara lui 2012 in premiera la Antena 1.
In plina campanie X Factor, productia cu statut de adevarat fenomen mondial, Antena 1 adauga o proaspata achizitie in portofoliul celor mai puternice formate tv din lume preluate in ultima vreme, printr-un show care a revolutionat intreaga planeta. Idols este urmatorul megaspectacol pregatit de Antena 1, unul dintre putinele formate care bat recordurile de audienta de la o editie la alta si care are menirea de a transforma tinerii cu talente muzicale in vedete internationale.

Show-ul este difuzat in aproximativ cincizeci de tari si este vizionat de sute de milioane de oameni. Numai in Statele Unite, 25 de milioane de telespectatori se uita, in medie, la American Idol. Totodata, conform prestigioasei reviste Forbes, American Idol este show-ul cel mai profitabil
si mai puternic din Statele Unite. In 2010, talent show-ul ce va fi transmis de Antena 1 in primavara lui 2012, aducea grupului media News Corp. caate 7,11 milioane de dolari la fiecare jumatate de ora.

Castigatorii editiilor Idols au, de asemenea, o cariera spectaculoasa: intr-un top al incasarilor artistilor lansati de acest show, cei mai multi dintre ei sunt milionari in dolari.

Telespectatorii vor putea urmari in curand la Antena 1 cele mai bune showuri tv ale momentului. X Factor si Idols sunt adevarate fenomene la nivel international. Au revolutionat audientele, au cucerit efectiv publicul.
Romanii se vor putea bucura de o adevarata desfasurare de forte atat la nivel logistic, cat si la nivel tehnic sau creativ. Echipele implicate sunt formate din profesionisti extraordinari atat din Romania, cat si din alte tari unde au dezvoltat astfel de proiecte. Dimensiunea va fi impresionanta si o data cu lansarea acestor show-uri se vor vedea pe piata din Romania premiere absolute la nivel tehnic, artistic si nu numai. Nu mai este un secret deja ca cele doua formate au starnit invidii si multe clone. Insa, intotdeauna, telespectatorii au votat adevaratele performante.

Creat in 2001 de Simon Fuller si lansat in Marea Britanie, Idols a devenit ,in scurt timp unul dintre cele mai iubite si longevive formate, fiind difuzat in aproape 50 de tari. Show-ul cauta cel mai bun interpret de muzica pop, dand totodata sansa publicului sa fie el cel care il lanseaza in cariera pe urmatorul superstar. Formatul impune prezenta unui juriu care se implica in selectia concurentilor insa, la final, publicul va fi cel care va alege castigatorul.

×