x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Bendeac începe un nou sezon"În puii mei!"

Bendeac începe un nou sezon"În puii mei!"

de Cristiana Stamatescu    |    08 Mar 2012   •   21:00
Bendeac începe un nou sezon"În puii mei!"

Zeci de tineri se indreptau spre Romexpo, in ziua in care echipa Jurnalului National pornise spre locul unde aveau loc filmarile pentru noul sezon al emisiunii lui Mihai Bendeac, "In puii mei!", ce urmeaza sa inceapa pe 11 martie. Aveam sa aflam dupa cativa pasi facuti impreuna ca o buna parte dintre ei erau studenti la UNATC si venisera sa faca parte din public. Mai fusesera si le placuse enorm. "La Bendeac e distractie maxima, venim indiferent daca avem treburi importante de facut, chiar merita", ne-au spus ei, inainte de a intra in platouri.

MARGICA SI MARGICA. In ziua vizi­tei noastre, urmau sa se inregistreze mai multe scenete. Am ajuns cand se terminase "Arthur, Maria, Goethe la incorporarea in trupele NATO" si urma sa inceapa "Dinescu si lebedele". Apoi, era programata "Biserica Fuegoistica", ceea ce explica prezenta unui grup de fete care cantau pe voci un fel de lied dedicat lui Fuego. Pauzele, aveam sa aflam, durau destul de mult, pentru ca, in afara de schimbarea machiajului si a costumului, Mihai Bendeac repeta in cabina cu toata trupa, abia apoi intra in scena. Scenetele le creeaza singur si le pune in scena impreuna cu Emanuel Parvu, regizorul de la "In puii mei!". Cei doi, Bendeac si Parvu, isi spun unul celuilalt prieteneste "Margica" si, spun cei de la Romexpo, sunt prieteni foarte buni.

BENDEAC, LEBADA NEAGRA. Sceneta la care am asistat noi, "Dinescu si lebedele", avea sa merite orice asteptare. Se spune despre Mihai Bendeac ca, in viata particulara, ramane un artist, in sensul ca este excentric si nu comunica usor si cu oricine. Pe scena, vedeta Antenei 1 este un actor impresio­nant. Ceea ce la televizor se urmareste in cateva minute si pare un act artistic dintr-o bucata, presupune un efort imens din partea lui, care coordoneaza intreaga echipa pe care telespectatorii o vad, in fiecare week-end, la Antena 1. Bendeac ofera un spectacol in spectacol: de foarte multe ori filmarile se opresc, pentru ca vedeta Antenei 1 improvizeaza, iar actorii de pe scena rad cu lacrimi. Pentru a nu dezvalui poanta, putem spune ca, in aceasta sceneta, un oarecare Dinescu coordoneaza un grup de balerine care danseaza in Lacul Lebedelor, pentru ca, in seara respectiva, urma sa fie in public directorul de la Balshoi. Cum nu erau suficiente "lebede", Dinescu introduce in scena si masinistul, si pompierul, practic toti barbatii supli disponibili in teatru care apar, evident, cu poante si tutu-uri. Lebada neagra avea sa fie, cine altcineva, decat Mihai Bendeac.

"Toate celelalte scenete sunt extrem de reusite, am ras cu lacrimi, parca-s mai bune decat oricand", ne asigura unul dintre regizorii de la Romexpo. "Nu degeaba e lider de audienta, nu degeaba cei de la Pro au mutat Divertis-ul din calea lui, Bendeac e o explozie de talent si de umor", a continuat. "Imaginati-va ca eu le vad o data aici, apoi ma uit si duminica cu aceeasi placere, impreuna cu fami­lia", ne-a mai spus el la despartire.

×
Subiecte în articol: in puii mei mihai bendeac