x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Castle, sezonul final!

Castle, sezonul final!

31 Ian 2013   •   06:42
Castle, sezonul final!

Când telespectatorii l-au întâlnit pentru prima dată pe Richard Castle - un scriitor celebru, misterios şi divorţat, care îşi creşte fiica adolescentă, urmărit cu atenţie de mama sa, divă pe Broadway - acesta era într-o totală pană de inspiraţie. Situaţia se schimbă, însă, când este interogat de către NYPD în legătură cu o serie de crime copiate după unele descrise în cărţile lui. Castle îşi regăseşte inspiraţia când o cunoaşte pe Kate Beckett, un detectiv NYPD strălucit şi dur. Aceasta este fascinată de cazurile bizare, neobişnuite, petrecute cu ani în urmă - cum este şi cazul uciderii mamei ei, rămas nerezolvat. Deşi la început erau în permanent conflict, în momentul în care el şi-a oferit ajutorul în descoperirea criminalului imitator, cei doi s-au trezit implicaţi în situaţii periculoase şi, uneori, romantice. Odată ce cazul iniţial a fost rezolvat, Castle şi Becket au continuat să ancheteze crime ciudate din New York, combinând intuiţia de scriitor a lui Castle cu partea creativă a muncii de detectiv a lui Beckett.

După patru sezoane de nehotărâri, Castle şi Beckett dau, în sfârşit, frâu liber sentimentelor în mult aşteptatul sezon final al serialului. Primul episod din seria a cincea ne prezintă dimineaţa de după, când Castle şi Beckett trebuie să facă faţă unor noi întrebări despre relaţia lor. A fost o aventură de o noapte? Sunt ei un cuplu acum? Le va afecta asta relaţia profesională? Şi cât de mult îşi pot permite să dezvăluie colegilor lor din NYPD? Cei doi trebuie să deschidă un întreg capitol nou în vieţile lor.
"Castle" îi are în distribuţie pe Nathan Fillion în rolul lui Richard Castle, Stana Katic în rolul Detectivului Kate Beckett, Tamala Jones, Jon Huertas, Seamus Dever, Penny Johnson Jerald şi Molly Quinn. (Sebastian S. Eduard)
______________________________________
“Castle”/Serial/Universal Channel/Premieră: marţi, 4 februarie, ora 22:00

×
Subiecte în articol: castle