x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri China Anne McClain învaţă să cânte la 13 instrumente, pentru a-şi egala personajul

China Anne McClain învaţă să cânte la 13 instrumente, pentru a-şi egala personajul

02 Aug 2012   •   18:34
China Anne McClain învaţă să cânte la 13 instrumente, pentru a-şi egala personajul
Disney: The Next Generation!
Odata cu incheierea filmarilor la Hannah Montana, anul trecut, Miley Cyrus face loc unor fete noi. Va fi greu pentru ele sa inlocuiasca imaginea care timp de cinci ani, din 2006 incoace, s-a identificat cu brandul Disney insa in Statele Unite ele devin din ce in ce mai populare. Doamnelor si domnilor (de fapt, copii!): Zendaya Coleman, Bridgit Mendler, Bella Thorne, China Anne McClain, Selena Gomez – noua generatie de vedete Disney!

Mica vedeta in devenire, China Anne McClain in varsta de 12 ani, cunoscuta pentru rolul muzical senzational din "Bobocii Isteti', unul dintre cele mai noi seriale de comedie al Disney Channel, o interpreteaza pe Chyna Parks, un mic geniu al muzicii in varsta de 11 ani. Personajul principal jucat de ea face parte din grupul Bobocii Isteti...

McClain e pasionata de muzica, ea si surorile ei mai mari, Sierra si Lauryn alcatuind trupa III, aflata sub tutela casei de muzica Hollywood Records. A fost descoperita in 2005 de un director muzical, care a auzit-o cantand si care l-a sfatuit pe regizorul Rob Hardy sa o cheme la auditii pentru "The Gospel'. Modul in care China si-a interpretat rolul i-a atras atentia producatorului Tyler Perry, care, ulterior, a distribuit-o in filmul "Tyler Perry’s House of Payne'. Ulterior, a jucat in mai multe lung-metraje si seriale.

Nascuta pe 25 august 1998 in Atlanta, Georgia, McClain locuieste actualmente in Los Angeles, impreuna cu familia ei. Tatal ei e producator muzical, mama ei e cantareata si compozitoare, iar cele doua surori, precum si fratele sau mai mic se ocupa si ei de muzica si actorie.

● Cum ai descrie noul serial in care joci, "Boboci Isteti'?
● Boboci Isteti e o comedie despre niste copii care merg la liceu, e un serial foarte bun! Viata la liceu poate fi uneori dura, pentru ca incerci sa te adaptezi si sa-ti faci prieteni, dar personajul pe care-l interpretez eu sare peste toate aceste etape.

● Ce inseamna Boboci Isteti?
● Grupul Bobocilor Isteti e o organizatie pentru copiii supradotati. Este o gasca de pusti de 11-12 ani, care au talent la arta, matematica sau muzica.

● Spune-ne mai multe despre personajul tau din film…
● Interpretez rolul unei fete foarte increzatoare in fortele proprii, pe nume Chyna Parks. Chyna se cunoaste bine si se iubeste pe ea insasi, dar isi iubeste si prietenii. Este extrem de fericita ca e la liceu.

● Cat de mult semeni cu Chyna?
● Din pacate, nu sunt atat de buna la muzica precum ea! Ea canta la 13 instrumente diferite, iar eu numai la 4. Pana se termina primul sezon, vreau sa invat sa cant la toate instrumentele la care canta si ea!

● La ce stii sa canti?
● Cant la chitara bas, la pian si la chitara. Iar de curand m-am apucat de vioara.

● Si la care esti cea mai buna?
● La chitara cant cel mai bine. Studiez acest instrument de mai multa vreme...

● Ce muzica iti place?
● Muzica mea preferata e cea pop. Imi mai place si R&B, dar cel mai mult ascult pop.

● Care sunt artistii tai preferati?
● Imi place Beyonce. E grozava! Dar imi place si Miley Cyrus, in special melodia ei, Party in USA. Ador melodia asta!

● Ti s-au cerut vreodata autografe?
● Da. Inainte sa joc in "Boboci Isteti', am lucrat la un film care se numea "Tyler Perry’s House of Payne'. Unele persoane ma stiu de acolo, asa ca am dat cateva autografe pana acum.

● Cum e sa dai un autograf?
● Frumos. Si stii ceva? E minunat sa vezi cum se lumineaza fata cuiva care te recunoaste si care stie de tine. E senzational! E cel mai frumos sentiment!

● Tu de la cine ai vrea un autograf?
● Mi-ar sa am un autograf de la Johnny Depp. De ce? Pentru ca e minunat! Johnny e relaxat dar si foarte tare in acelasi timp. E un mare actor si-mi place la nebunie. Daca as avea autograful lui, ar fi ca un vis devenit realitate.

×