x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Concurentul nevăzător de la X Factor, protagonistul unei frumoase poveşti de dragoste!

Concurentul nevăzător de la X Factor, protagonistul unei frumoase poveşti de dragoste!

de CS    |    13 Noi 2012   •   15:18
Concurentul nevăzător de la X Factor, protagonistul unei frumoase poveşti de dragoste!
Sursa foto: captura Antena1

X Factor naşte staruri, dar, mai mult decât atât, leagă prietenii şi chiar poveşti de iubire. Pentru Ioan Man, concurentul care a impresionat până la lacrimi juriul şi publicul încă de la prima apariţie, X Factor este mai mult decât un vis împlinit, este şi începutul unei frumoase poveşti de iubire.

Ioan Man are o poveste de viaţă tulburătoare, pe care telespectatorii au putut-o afla aseară la Xtra Factor, pe Antena 2.  Nevăzător din naştere, Ioan a trebuit să vadă lumea altfel şi să transmită ceea ce  vede în felul său prin muzică. Un optimist incurabil, Ioan trăieşte asemeni oricărei alte persoane şi face tot ce poate pentru a-şi împlini visele. Iar la X Factor, norocul i-a surâs pe toate planurile. Nu doar că a reuşit să ajungă în galele live, ci a şi devenit protagonistul unei frumoase poveşti de dragoste.

Ioan şi-a întâlnit actuala iubită, chiar la audiţiile X Factor, acolo unde ea venise să susţină un alt concurent. La momentul respectiv, fiecare era implicat într-o altă relaţie, astfel că povestea lor de iubire a început ca una de prietenie. Sentimentele au evoluat însă, astfel că acum cei doi formează un cuplu, şi chiar dacă relaţia lor este la distanţă, sunt încrezători că lucrurile între ei vor merge foarte bine.

×