x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Cât costă o garsonieră de 8 mp din Capitală: „E bună pentru ținut găinile”

Cât costă o garsonieră de 8 mp din Capitală: „E bună pentru ținut găinile”

de Redacția Jurnalul    |    03 Oct 2024   •   12:45
Cât costă o garsonieră de 8 mp din Capitală: „E bună pentru ținut găinile”
Sursa foto: TikTok

Anunțul de vânzare a unei garsoniere de numai 8 mp din Capitală a stârnit ilaritate pe rețelele sociale. Proprietarul cere o sumă exorbitantă pentru o locuință fără bucătărie și cu toaleta în balcon.

Prețurile de vânzare și închiriere ale imobilelor au început să crească exagerat în ultima perioadă, însă unele unele depășesc orice imaginație. Cele mai mari costuri sunt în orașele universitare. 

Însă proprietatul unei garsoniere din București, cu o suprafață de doar 8 mp, a atras atenția internauților. Acesta a cerut 17 000 de euro pentru locuința care se află pe Calea Moșilor .Are o singură cameră foarte mică, fără bucătărie și cu toaleta în balcon, transmite observatornews.ro.

Cu toate că anunțul a fost postat cu seriozitate, oamenii au luat în comentat că este un loc pentru găini, nicidecum pentru o persoană care ar vrea să locuiască acolo.

„Am vrut să fac o glumă, în care întrebam dacă baia e pe balcon, dar chiar e.”, „E bună pentru ținut găinile”, „Ce a fost înainte? Ghenă?”, „Dacă închizi un câine acolo, dă din coadă pe vertical să nu lovească pereții”, „De 17.000 îmi cumpăr o rulotă mult mai spațioasă.”, „Au tăiat din perete să intre patul”, „Am trotuar mai larg în fața casei, sincer mai bine pe stradă”, „Wc e nr 1 în garsoniera asta, e cu priveliște pe geam” sunt câteva dintre comentariile utilizatorilor platformei Tik Tok.

Din păcate, astfel de anunțuri sunt tot mai numeroase în mediul online.

×
Subiecte în articol: garsoniera bucuresti vanzare