x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi (P) 5 caracteristici pe care le au apartamentele de vânzare în Primăverii

(P) 5 caracteristici pe care le au apartamentele de vânzare în Primăverii

10 Aug 2021   •   14:40
(P) 5 caracteristici pe care le au apartamentele de vânzare în Primăverii

O zonă exclusivistă, așa cum este zona Primăverii din București, vine întotdeauna cu o ofertă de proprietăți speciale, unicat și de lux.

 

Arhitectura deosebită, spațiile generoase, materialele folosite pentru finisaje și priveliștea sunt mereu la înălțime. Tocmai de aceea, dacă doriți să investiți într-o proprietate de excepție, optați pentru apartamente de vânzare în Primăverii.

 

Pentru a vedea ce distinge oferta și de ce aceste proprietăți sunt atât de bine cotate, vă oferim mai jos  o prezentare a celor mai importante 5 caracteristici pe care le au apartamentele de aici.

 

Care sunt cele 5 caracteristici ale apartamentelor din Primăverii?

Toate aspectele pe care le vom enumera aici, aparțin de fapt multor proprietăților de lux, exclusiviste, din cele mai multe zone bune ale marilor orașe.

 

1. Mai mult spațiu

Un apartament de lux din Primăverii va oferi întotdeauna locatarilor mult mai mult spațiu decât un apartament obișnuit. Astfel la cele mai multe tipuri de apartamente spațiul este mult mai generos, oferind posibilitatea de integra elemente de decor și mobilier de cea mai bună calitate. Astfel de apartamente dispun de mai multe băi, dormitoare încăpătoare, holuri mari, anexe, balcoane și terase.

2. Mai multă vegetație

O zonă bună va fii întotdeauna una înconjurată de vegetație și parcuri. Aceste detalii asigură un climat mai plăcut, o filtrare mai bună a aerului și mai mult oxigen. Toate aceste beneficii climatice și ecologice vor fi completate și de aspectul general pe care îl va avea zona.

3. Amenajări de lux

Costul ridicat al unui apartament din zona Primăverii nu se datorează doar locației și amenajării spațiilor exterioare, ci și arhitecturii și finisajelor spațiilor interioare. Cele mai multe apartamente au fost finisate cu materiale de construcție de cea mai bună calitate, din gamele de vârf ale firmelor producătoare.

4. Priveliște superbă

Pentru a permite beneficiarilor să se bucure de amplasamentul blocurilor, cele mai multe apartamente dispun de balcoane sau terase ce pot fi amenajate pentru a petrece mai mult timp afară. Există apartamente cu vedere la parc, la lac sau la zona de business din Floreasca etc. Cu cât apartamentul este mai sus, cu atât priveliștea este mai spectaculoasă. Apartamentele de tip penthouse oferă imagini panoramice impresionante.

5. Proprietățile exclusiviste se reflectă în preț

 

Prețul pe metru pătrat al zonei Primăverii  se raportează la condițiile exclusiviste pe care proprietățile din zonă le oferă. Pentru a cumpăra un apartament în zonă va trebui să aveți la dispoziție un buget generos, dar care vă asigură nivelul de viață confortabilă, de lux chiar, pe care îl doriți. Cele mai bune apartamente vin cu toate facilitățile necesare, suprafețe mari și un cost de achiziție pe potrivă.

Pentru cei care sunt în căutare de apartamente noi, moderne și conform celor mai noi tendințe în arhitectură, design și interioare, în zonă sunt disponibile și proiecte imobiliare noi, recent finalizate sau în curs de finalizare.

 

În cazul în care vă place zona și doriți să faceți o achiziție, nu ezitați să cereți ajutorul unei agenții imobiliare care are în ofertă apartamente de vânzare în Primăverii. Prin programarea unei vizionari cu un broker imobiliar, puteți afla multe alte detalii despre zonă și specificul proprietăților.

 

 

×