x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi (P) H Pipera Lake: un proiect rezidențial cu serviciu concierge 24/7

(P) H Pipera Lake: un proiect rezidențial cu serviciu concierge 24/7

10 Mar 2021   •   15:43
(P) H Pipera Lake: un proiect rezidențial cu serviciu concierge 24/7

Atunci când vine vorba de apartamente noi în Pipera, cu siguranță, trebuie menționat complexul rezidențial H Pipera Lake. În nordul Capitalei, cu o locație de excepție, acesta este cel mai mare proiect rezidențial marca HAGAG Development Europe. Departe de poluarea și zgomotul orașului, complexul are acces rapid către toate punctele de interes ale unei vieți urbane, fiind aproape de cladirile de birouri, spații comerciale, școli, grădinițe, restaurante și săli de sport.

 

Ansamblul va pune la dispoziție 17 blocuri noi în Pipera, cu regim de înălțime S+P+6E+7R, și un total de peste 1300 de apartamente. În prima fază a proiectului, dezvoltatorul va livra 390 de apartamente dispuse în 5 blocuri.

 

Iată, mai jos, doar câteva dintre beneficiile și dotările care definesc complexul H Pipera Lake:

 

  • Un cadru natural pentru relaxare

 

Amplasat chiar pe malul lacului Pipera, departe de agitația capitalei, H Pipera Lake oferă cadrul liniștit, inspirat de natură, ideal pentru relaxare și deconectare. Spațiile verzi generoase din interiorul ansamblului sunt ideale pentru plimbările de seară sau sportul de dimineață, iar locurile de joacă destinate copiilor le vor oferi celor mici un mediu sigur și distractiv pentru după-amiezele liniștite. 

 

  • Finisaje premium și dotări moderne

 

Ansamblul rezidențial Pipera dispune de finisaje de calitate superioară alese cu grijă pentru confortul tău de o echipă de profesioniști cu experiență vastă. Apartamentele sunt decomandate și compartimentate flexibil și inteligent. Toate unitățile sunt dotate cu ventilație naturală în bucătării și sistem de încălzire în pardoseală modern și eficient, pentru cheltuieli de întreținere reduse și un stil de viață modern.

 

  • Grădină sau terasă proprie

 

Fiecare apartament al complexului H Pipera Lake dispune de grădini proprii pentru apartamentele de la parter și terase generoase pentru unitățile de la etaj. În plus, sunt oferite locuri de parcare subterane și supraterane, destinate atât locuitorilor complexului, cât și vizitatorilor.

 

  • Gated community și servicii concierge

 

Proiectul este dezvoltat în baza conceptului gated community, garantând rezidenților confort și siguranță sporită, 24/7. În ceea ce privește serviciul de asistență concierge, acesta îți va facilita stilul de viață, acoperind orice intervenții rapide la instalația termică sau electrică, servicii de mentenanță sau rezolvarea garanțiilor, de preluare sau trimitere colete, informații despre servicii de tip rent-a-car, transport în comun, taxi, evenimente sau atracții turistice.

 

  • Spații comune moderne

 

Fiecare imobil va dispune de un holuri principare de dimensiuni generoase, cu design modern, amenajate de specialiști cu o atenție sporită la detalii. Tot aici se vor regăsi cutiile poștale și videointerfonul principal. Spațiile comunie vor fi dotate, de asemenea, cu contorizare individuală pentru consumul de gaz, apă și electricitate, dar și cu sistem de iluminat cu temporizator și senzor.

 

Complexul H Pipera Lake este alegerea ideală pentru o viață liniștită, departe de agitația grijile cotidiene, dar aproape de toate punctele de interes pentru un trai modern. Inspirați de natură, am încercat să creăm o atmosferă aparte, perfectă pentru deconectare și relaxare și ideală pentru momentele alături de cei dragi sau chiar pentru întemeierea unei familii.

 

Verifică stadiul proiectului și vizionează acum un apartament în cadrul complexului ce îți va găzdui viitoarea casă!

×
Subiecte în articol: Pipera Lake