x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Pandemia loveşte în malluri. Deschiderea celui mai mare centrul comercial de anul acesta, amânată din cauza coronavirusului

Pandemia loveşte în malluri. Deschiderea celui mai mare centrul comercial de anul acesta, amânată din cauza coronavirusului

14 Iul 2020   •   15:36
Pandemia loveşte în malluri. Deschiderea celui mai mare centrul comercial de anul acesta, amânată din cauza coronavirusului

Deschiderea Colosseum Mall, planificată inițial pentru sfârșitul acestui an, a fost reprogramată de dezvoltatori pentru 2021, având în vedere impredictibilitatea mediului de afaceri sub impactul pandemiei Covid-19, anunță un comunicat..

 

„Împreună cu partenerii noștri de afaceri am decis să vizăm anul 2021 pentru lansarea Colosseum Mall. Este o decizie naturală și responsabilă în contextul actual, pentru a diminua riscurile atât pentru noi ca dezvoltatori, cât și pentru brandurile care s-au alăturat proiectului nostru.”, a spus Mihai Dinu, Director General Colosseum Mall.

Colosseum Mall, o investiție de 30 milioane de euro, face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial existent, care este prezent pe piața locală de aproape 9 ani și înregistrează performanțe notabile în fiecare an.

Procesul de închiriere al Colosseum Mall este avansat, cu peste 85% din spații contractate. Mixul de chiriași include branduri cunoscute de modă, cafenele, restaurante și divertisment.

„Deși pandemia Covid-19 a influențat dinamica pieței de retail, proiectul Colosseum Mall rămâne atractiv pentru retailerii care doresc să se dezvolte și să își consolideze afacerile offline și online din România, pentru a crea o sinergie omnichannel mai puternică. De curând am semnat cu un celebru brand internațional de modă, care va fi anunțat săptămâna viitoare. Acest brand se bucură de o prezență online foarte puternică și va deschide un magazin flagship, un concept nou de 2000 mp în Colosseum Mall.”, a spus Doinița Ilie MRICS, Leasing Manager Colosseum Mall.

Extinderea va consolida totodată și mixul existent de chiriași, care include retaileri precum Carrefour, Leroy Merlin, Altex, Jysk, Sport Vision, LC Waikiki, Pepco și alte branduri.

În prezent, centrul comercial Colosseum are un grad de ocupare de 100%, iar odată cu lansarea Colosseum Mall, suprafața închiriabilă va atinge 54.500 mp.

Colosseum este situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de nord-vest a Capitalei.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Colosseum Mall