x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Corina Dragotescu, despre cum s-a rupt Realitatea în două, în direct

Corina Dragotescu, despre cum s-a rupt Realitatea în două, în direct

24 Oct 2011   •   09:37
Corina Dragotescu, despre cum s-a rupt Realitatea în două, în direct

Corina Dragotescu, una dintre vedetele care au ales tabara lui Sebastian Ghita, a povestit pe site-ul Impact News cum s-au derulat evenimentele de duminica seara, cand transmisia postului Realitatea TV a fost preluata de echipa de jurnalisti controlata de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, din noul sediu Willbrook.

"Pregateam emisiunea cu Catalin Striblea si echipa Raluca Damian, Vera Secrieru, Iulian Leca. In birou, doua monitoare mergeau, unul pe Realitatea, altul pe Antena. In studioul jurnalului, Dana Razboiu. La un moment dat, emisia se opreste, iar noi ne ridicam capul, stiind ca s-a intamplat ruptura. Se stia ca va fi duminica sau luni dimineata. 'Asta e momentul?', ne-am intrebat si am iesit in hala mare sa vedem daca nu cumva e de vina monitorul nostru.

Toata lumea s-a adunat in fata monitoarelor din redactie si ne uitam cu totii cum emisia a fost reluata de la Willbrook".

Citeste mai departe pe impactnews.ro

CITESTE SI: Realitatea si vedetele ei au ramas fara semnal in Casa Presei. Realitatea lui Elan emite din studiourile Willbrook. Si CNA e surprins

×