x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cristina Cioran: "Aş vrea să ştiu ce tabieturi are Ion Cristoiu"

Cristina Cioran: "Aş vrea să ştiu ce tabieturi are Ion Cristoiu"

de Anca Nicoleanu    |    11 Oct 2012   •   21:38
Cristina Cioran: "Aş vrea să ştiu ce tabieturi are Ion Cristoiu"

O cheamă Cristina Cioran şi prezintă la tv "Draga mea prietenă". Cine e acasă dragul ei prieten şi în ce relaţii a rămas cu Dan Capatos ne spune în cele ce urmează:

● Jurnalul Naţional: Ce chestii interesante, care te-au lăsat cu gura căscată, ai aflat de la invitaţii emisiunii "Draga mea prietenă"?
● Cristina Cioran:
Toţi invitaţii pe care i-am avut la emisiunea pe care o prezint alături de Paula (n.n. Chirilă) au ceva de spus, vin cu poveşti de viaţă foarte interesante, cu proiecte în diferite domenii. De multe ori se întâmplă ca, după ce se termină emisiunea, să mai stăm de vorbă cu cei care au venit la noi în platou. "Draga mea prietenă” este o emisiune unde ne simţim bine, aflăm lucruri utile, ne ajutăm unii pe ceilalţi, legăm prietenii. Am fost teribil de entuziasmată atunci când legendara trupa Iris a ales să apară pentru prima oară la TV, în noua formulă, la emisiunea "Draga mea prietenă".

● Ce personalităţi ai dori musai să vină la tine în emisiune?

● Mi-ar plăcea să îi am ca invitaţi la "Draga mea prietenă” pe Ion Cristoiu, Dan Puric, Florin Piersic, Ştefan Bănică, Andreea Marin. Aş vrea să aflăm de la ei ce tabieturi au, ce lucruri fac în mod obişnuit.

● Prin ce se deosebeşte "Draga mea prietenă" prezentată de Cristina şi Paula de "Draga mea prietena" prezentată de Gabriela Cristea?

● Numai telespectatorii pot aprecia dacă sunt şi care sunt deosebirile. Sunt foarte fericită pentru că, judecând după audienţe, telespectatorii sunt din ce în ce mai mulţi şi foarte fideli emisiunii.

● Tu şi Paula sunteţi prietene şi-n viaţa de toate zilele?

● Da, suntem prietene foarte bune, ieşim împreună, facem shopping, ne sfătuim şi ne ajutăm de câte ori este nevoie. Ne-am cunoscut prin prisma profesiei mele, cu ocazia filmului "Margo”, în care am şi jucat împreună.

● 12 ani ţi-au trebuit ca să-ţi faci curaj să-ţi schimbi culoarea părului. De curând, din blondă ai devenit roşcată. Ce te-a mobilizat să îndrăzneşti?
● Da, timp de 12 ani am avut părul blond şi nu am avut curajul să fac o schimbare. De când a început serialul "Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii” şi am văzut-o pe Hurrem, cu părul roşcat auriu, cu faţa ei frumoasă, rotundă, cu ochii mari, m-am decis să am şi eu aceeaşi nuanţă la păr. În acelaşi timp, mi s-a părut un pic distractiv să îmi schimb, pentru o săptămână, culoarea părului.

● Ai jucat în telenovele, filme artistice, piese de teatru. Cât timp din viaţa ta dedici în prezent actoriei?
● Nu atât de mult pe cât mi-aş dori. Îmi împart timpul între teatru şi emisiunea zilnică pe care o prezint alături de Paula.

● Televiziunea ocupă un loc important în viaţa ta, de câţiva ani. Ce emisiuni urmăreşti la tv cu conştiinciozitate?
● Mă uit la "The Oprah Show”, Discovery "Travel & Living”, "No reservation”, "How it’s made” şi la emisiuni de cooking. Pe toate le urmăresc cu plăcere. Sunt foarte curioasă şi îmi place să descopăr locuri şi lucruri noi. De asemenea, urmăresc "Vrei să fii milionar?” şi "Roata norocului”, ambele difuzate la Kanal D.

● La tv eşti "Draga mea prietenă". Cine e, în viaţa reală, "Dragul tău prieten"?

● "Dragul meu prieten” este "Dragul meu iubit”, Traian. Are 36 de ani, lucrează ca development manager la o firmă. Suntem împreună de 2 ani şi 4 luni şi avem împreună un căţel şi o pisică, pe Ami şi Roxana.

● Ani de zile ai dat deşteptarea la tv în compania lui Capatos. Vă mai vorbiţi?
● Nu ne-am mai întâlnit pentru nu avem timp, însă am mai vorbit la telefon, prin sms. Ne mai felicităm reciproc, pe plan profesional, şi mai vorbim de una, de alta, ca prietenii. Am rămas amici buni şi mă bucură asta, având în vedere că am prezentat alături de el o emisiune aproape doi ani de zile.
___________________________
Draga mea prietenă, ● Kanal D ● luni-vineri, ora 10.00

×