x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Dan Negru mută tot showbizul românesc la Istanbul

Dan Negru mută tot showbizul românesc la Istanbul

de Cosmina Stoicescu    |    21 Aug 2012   •   12:05
Dan Negru mută tot showbizul românesc la Istanbul

In aceasta toamna, Dan Negru muta showbizzul romanesc la Istanbul. Toate vedetele de calibru din tara noastra vor fi invitatele sale in cel mai nou si revolutionar gameshow, “Cu banii jos', ce urmeaza a fi lansat, in curand, la Antena 1.

Dan Negru, campionul divertismentului, le aduce telespectatorilor in aceasta toamna un nou format de succes international – Cu banii jos, un gameshow care va revolutiona industria show-urilor de cultura generala din Romania. Filmarile vor avea loc intr-un decor grandios din Turcia si, pe langa concurentii oameni obisnuiti, Dan Negru le va provoca si pe vedetele din Romania sa isi masoare cultura generala. Astfel, nume mari din showbizzul autohton vor calatori in perioada urmatoare la Istanbul pentru a incerca sa faca fata provocarilor pe care campionul divertismentului din Romania le va lansa.

Emotie, tensiune, inteligenta si intrebari de cultura generala peste medie sunt doar o parte dintre promisiunile unuia dintre cele mai vandute formate tv din intreaga lume, pe care Antena 1 il aduce in aceasta toamna, in exclusivitate, in Romania. Mai mult decat atat, decorul este unul spectaculos, iar concurentii vor avea, pe langa oportunitatea de a castiga marele premiu si posibilitatea de a se bucura de o experienta inedita – o calatorie in Turcia. De asemenea, spectaculos este si faptul ca este singurul gameshow in care concurentii pornesc jocul cu toti banii pe masa, adica suma semnificativa de 100.000 de euro.

×