x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Dan Negru – primul moderator român care filmează un show exclusiv într-un platou din străinătate

Dan Negru – primul moderator român care filmează un show exclusiv într-un platou din străinătate

de Cosmina Stoicescu    |    17 Aug 2012   •   11:32

Dan Negru, campionul divertismentului, le aduce telespectatorilor in aceasta toamna un nou format de succes international – Cu banii jos, un gameshow care va revolutiona industria show-urilor de cultura generala din Romania. Filmarile vor avea loc intr-un decor grandios din Turcia, astfel ca Dan Negru nu va fi doar cel mai longeviv prezentator din tara noastra si lider al divertismentului local, ci si primul moderator roman care va filma integral o emisiune intr-un studio din strainatate.

Antena 1 lanseaza in curand “Cu banii jos', singurul gameshow interactiv din lume in care concurentii incep jocul cu banii pe masa. Emotie, tensiune, inteligenta si intrebari de cultura generala peste medie sunt doar o parte dintre promisiunile unuia dintre cele mai vandute formate tv din intreaga lume, pe care Antena 1 il aduce in aceasta toamna, in exclusivitate, in Romania. Mai mult decat atat, decorul este unul spectaculos, iar concurentii vor avea, pe langa oportunitatea de a castiga marele premiu si posibilitatea de a se bucura de o experienta inedita – o calatorie in Turcia. Filmarile vor avea loc intr-unul dintre cele mai spectaculoase platouri de filmare, astfel ca atat echipa, cat si Dan Negru vor face naveta Bucuresti-Istanbul.

×