x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Delia si sotul ei au petrecut dupa nunta la ziua domnisoarei de onoare! Uite cum arata artista dupa nunta!

Delia si sotul ei au petrecut dupa nunta la ziua domnisoarei de onoare! Uite cum arata artista dupa nunta!

de Cosmina Stoicescu    |    19 Sep 2012   •   11:55
Delia si sotul ei au petrecut dupa nunta la ziua domnisoarei de onoare! Uite cum arata artista dupa nunta!

Au avut o nunta de vis si s-au distrat de minune! Chiar daca au petrecut pana la sapte dimineata alaturi de prieteni si invitati, Delia Matache si Razvan Munteanu au continuat distractia inca doua zile, caci au avut un motiv intemeiat: ziua de nastere a domnisoarei de onoare, buna prietena cu Delia, stilista Crisa Kyra, cea care, de altfel, a prins si buchetul miresei la nunta.

Delia si Razvan Munteanu au continuat petrecerea si a doua zi dupa nunta, cu ocazia aniversarii domnisoarei de onoare, care a fost sarbatorita atat pe 17 cat si pe 18 septembrie!

“Abia astept sa vina week-end-ul sa apuc sa dorm putin pentru ca de la nunta Deliei o tinem numai intr-o petrecere. Am plecat la sapte dimineata de la nunta, apoi, pe 17 seara, a doua zi, Delia, Razvan si iubitul meu, Nicu, mi-au organizat o petrecere surpriza intr-o locatie luxoasa. La miezul noptii Delia mi-a cantat La multi ani!, iar pe 18 seara am luat-o de la inceput cu distractie, pentru ca ieri a fost, de fapt, ziua mea!', a povestit domnisoare de onoare.

La aniversarea stilistei Crisa Kyra au fost prezenti mai multi invitati, printre care si buna ei prietena actrita Doinita Oancea, care i-a daruit o superba bratara, in timp ce Delia Matache i-a facut cadou sarbatoritei un imens buchet de flori si un tort delicios. Dupa ce s-au distrat ca-n povesti, trei zile si trei nopti, proaspetii insuratei Delia si Razvan Munteanu au plecat azi in Africa, unde isi vor petrece luna de miere si unde vor sta exact o luna.

×