x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Duminica aceasta, la X Factor: Un jurat dat în judecată, o concurentă cu look de Marilyn Manson, rock şi jazz! VIDEO

Duminica aceasta, la X Factor: Un jurat dat în judecată, o concurentă cu look de Marilyn Manson, rock şi jazz! VIDEO

de S C    |    30 Sep 2012   •   07:34
Duminica aceasta, la X Factor: Un jurat dat în judecată, o concurentă cu look de Marilyn Manson, rock şi jazz! VIDEO

Dupa un prim episod X Factor primit cu mare entuziasm de catre public, duminica aceasta megashow-ul promite si mai mult. Editia 2 din X Factor se anunta plina de momente amuzante, de voci speciale si aparitii nebunesti.

Juratii sunt mai taiosi ca niciodata si pusi pe sotii. Cheloo pare sa il ia sub aripa sa pe un rapper, Delia e plina de energie si nu poate sta o clipa locului, iar lui Bittman nu ii vine sa isi creada ochilor cand o are in fata sa pe "sora" lui Marilyn Manson, “numai ca lui ii fuge un ochi', spre deosebire de ea.

In plus, un jurat este amenintat ca va fi dat in judecata, iar unul din concurenti pare venit de la circ. Cat despre muzica aleasa, concurentii vor aborda doua genuri noi: rock si jazz!


Vezi cine i-a convins cel mai repede pe juratii X Factor in primul episod al acestui sezon!

Razvan Alexa are 21 de ani si e din Iasi. S-a inteles bine de la inceput cu Delia, cu care are in comun o amintire draga. In copilarie, amandoi cantau “Roata morii se-nvarteste'. Ca sa ii cucereasca si pe ceilalti doi jurati, Razvan a trebuit sa demonstreze ca are talent muzical. A ales piesa “Pleaca', a baietilor de la Vunk. Sala l-a incurajat, iar juratii au dansat.


Tania Tudoran are 25 de ani si in viata de zi cu zi este grafician. De cand se stie, canta aproape mereu. Daca atunci cand erau copii, fratele ei o ruga sa nu mai “urle', acum el si-a dat seama de talentul surorii sale si a rugat-o chiar sa vina la preselectiile X Factor.

Iulia si Dan sau cum se numesc pe scena, ID, au venit in fata juratilor X Factor sa demonstreze ca au ceea ce le trebuie pentru o cariera muzicala de succes. Inainte sa cante, au primit un sfat nepretuit de la Delia: “Lasati emotiile deoparte, ca se vede!'.

×