x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie 8 beneficii pe care ți le oferă o cazare de patru stele

8 beneficii pe care ți le oferă o cazare de patru stele

04 Oct 2022   •   15:45
8 beneficii pe care ți le oferă o cazare de patru stele
Sursa foto: freepik

Alegerea unității de cazare este adesea o provocare pentru tine atunci când mergi în concediu? Nu știi niciodată dacă faci decizia corectă când ai de ales dintre un hotel de lux, o pensiune pitorească și ospitalieră, o vilă privată sau o căsuță de vacanță? Ei bine, este important să ai în vedere destinația, persoanele cu care călătorești, dorințele tale și, bineînțeles, bugetul.

 

De exemplu, dacă ți-ai propus să petreci un sejur de vis în sudul litoralului românesc, plin de liniște și distracție totodată, atunci descoperă toate facilitățile oferite de un hotel de patru stele din Mangalia, Neptun, Cap Aurora, Venus, Jupiter sau Neptun-Olimp!

Camere moderne

Un hotel de 4 stele trebuie să aibă cel puțin 15 spații de cazare, dotate modern, cu grup sanitar propriu și cu o suprafață cuprinsă între 15 și 18 metri pătrați. Așadar, te vei bucura de camere moderne, încăpătoare și potrivite pentru diferite grupuri de turiști, precum: single, pat matrimonial, triple sau chiar apartamente pentru un grup mai mare de persoane.

Parcare disponibilă

Spre deosebire de hotelurile din rangurile 1, 2 sau 3, cele de 4 stele pun la dispoziția clienților un număr suficient de locuri de parcare. Cu toate acestea, atunci când discuți cu personalul de la unitatea de primire este indicat să anunți dacă urmează să ajungi la incintă cu mașina personală sau cu un alt mijloc de transport.

Diversitate culinară

Un hotel de 4 stele va oferi oaspeților săi o varietate extinsă de delicii culinare locale și internaționale pentru toate gusturile și dietele: carnivor, vegetarian, vegan, keto etc. Majoritatea unităților pun la dispoziție meniuri all inclusive, cu trei mese principale și gustări. 

Piscină și plajă privată

Vrei să te bucuri de un sejur de lux, plin de răsfăț și relaxare? Acum ai ocazia datorită hotelurilor de patru stele ce pot pune la dispoziția ta fie piscină, fie plajă privată, fie ambele facilități. Cu siguranță te vei distra pe cinste! Mai mult, dacă prinzi o zi cu valuri mari pe litoral, atunci vei avea întotdeauna opțiunea de a te bucura de sesiuni de înot și plajă la piscina hotelului!

Facilități pentru copii

Dacă hotelurile de 1, 2 sau 3 stele nu oferă decât minime condiții de ședere pentru copii, la unitatea de primire de 4 stele aceștia vor fi tratați întocmai așa cum merită! Cei mici se vor bucura de spații de joacă, piscine special amenajate cu tobogane, apă caldă în bazin, spectacol de păpuși și alte evenimente live, Kids Club, jocuri pentru toată familia, alături de scaune de masă pentru bebeluși, meniu culinar pentru cei mici și numeroase alte facilități deosebite!

Facilități moderne

Cu siguranță îți dorești un sejur perfect, cu toate beneficiile prezentului, așa că iată cu ce vei fi întâmpinat la un hotel de 4 stele: aer condiționat inclus în preț, electrocasnice, cuptor cu microunde în incinta restaurantului pentru încălzirea alimentelor pentru bebeluși, bagajist, seif hotelier, minibar, room-service, consumabile hoteliere etc. 

Recepție deschisă 

Pentru hotelurile de 4 stele, recepția este deschisă cel puțin 18 ore, timp în care poți face check-in-ul și check-out-ul, să discuți cu personalul eventualele reclamații, să-i spui dacă ai anumite nevoi sau cerințe speciale, să îi mulțumești sau să achiți serviciile și șederea, în cazul în care acest lucru nu s-a realizat anterior sejurului.

Oferte early booking și last minute

Numeroase hoteluri de 4 stele pun la dispoziția turiștilor oferte early booking greu de refuzat! Cu cât rezervi o cameră mai din timp, cu atât te vei bucura de o reducere mai mare de preț, așa că nu mai sta pe gânduri și rezervă încă de pe-acum camera de hotel pentru viitoarea ta vacanță! 

 

Hotelul de patru stele este alegerea perfectă pentru tine atunci când vrei să te bucuri de lux, confort, distracție și voie bună la prețuri atractive, pentru toate buzunarele. Ține cont de persoanele cu care vei petrece sejurul, dar și de serviciile oferite de unitatea de primire, de obiectivele turistice și plajele găzduite de destinația ce urmează să o vizitezi!

×