x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Achizitii de marci textile

Achizitii de marci textile

26 Apr 2005   •   00:00

Agentia Nationala pentru IMM si Cooperatie (ANIMMC) va lansa un program de finantare a achizitiilor de marci din domeniul industriei textile, confectiilor, pielariei si incaltamintei, pentru promovarea marcilor proprii si accesarea unor piete potentiale.

Potrivit oficialilor ANIMMC, scopul programului este cresterea numarului de marci proprii ale producatorilor si revitalizarea productiei bazate pe prelucrarea materiilor prime din productia autohtona. Un alt proiect nou se va adresa femeilor manager de IMM, constand in organizarea unor cursuri de pregatire antreprenoriala. Firmele care vor sa obtina finantare prin acest program trebuie sa aiba capital integral privat, o durata de functionare de cel putin un an la data depunerii solicitarii.

De asemenea, cifra de afaceri anuala a acestora trebuie sa fie de maximum 8 milioane de euro. Agentia a definitivat normele de aplicare a programului Start, destinat instruirii si finantarii tinerilor, bugetul alocat acest an fiind de 13,5 miliarde de lei. (A.N. Ionescu)

×
Subiecte în articol: economic