x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Andreea Paul Vass, numita de Boc în comisia de privatizare a Hidroelectrica

Andreea Paul Vass, numita de Boc în comisia de privatizare a Hidroelectrica

de Elena Stan    |    01 Feb 2012   •   15:23
Andreea Paul Vass, numita de Boc în comisia de privatizare a Hidroelectrica

Andreea Paul Vass, consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al premierului Emil Boc, a fost numita membru in Comisia de coordonare a procesului de privatizare a Societatii Comerciale de Producere a Energiei Electrice in Hidrocentrale ''Hidroelectrica'' - SA Bucuresti. Decizia a fost semnata de premierul Emil Boc si publicata marti in Monitorul Oficial.

 

Numirea Andreei Paul Vass in comisie este surprinzatoare avand in vedere ca Dan Paul, cumnatul acesteia, este broker care actioneaza la Bursa de Valori Bucuresti, adica locul unde va avea loc vanzarea actiunilor Hidreoelectrica. Sotul consilierei premierului, Cristian Paul, este broker la firma Finaco Securities, dupa cum arata ultima declaratie de avere a Andreei Paul Vass.


Comisia pentru coordonarea procesului de privatizare este condusa de ministrul Economiei, Ion Ariton, iar din aceasta mai fac parte ministrul Finantelor Publice, trei secretari de stat, seful OPSPI, dar si directorul general Hidroelectrica. Comisia pentru coordonarea procesului de privatizare coordoneaza activitatea comisiei de pregatire si monitorizare a procesului de privatizare, aproba documentele de licitatie intocmite pentru selectarea intermediarului autorizat etc.

×