x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ce business de succes poate exista fără un website sau o aplicație care să te atragă să-l folosești? Ei bine... niciunul.

Ce business de succes poate exista fără un website sau o aplicație care să te atragă să-l folosești? Ei bine... niciunul.

18 Mar 2024   •   15:23
Ce business de succes poate exista fără un website sau o aplicație care să te atragă să-l folosești? Ei bine... niciunul.

Prezența online este extrem de necesară pentru succesul oricărui business sau startup. 38% din utilizatori pierd interesul în produs dacă website-ul sau aplicația arată neprofesional sau pur și simplu, arată urât. Este prima interacțiune a utilizatorului cu produsul și contribuie la credibilitatea brand-ului și la creșterea reputației produsului.

În alte cuvinte, cu cât mai bine arată website-ul sau aplicația ta, cu atât mai multe șanse să atragi cât mai mulți potențiali clienți. Așa că ne întrebăm mereu – “cum putem să ajutăm startup-urile și designerii să creeze aplicații și website-uri frumoase și profesionale, rapid?”

 

Uinkits System este un sistem de design care s-a născut din aceeași nevoie – de a crea, edita și lansa mai rapid produse de design simple și moderne.

 

Gabriel Pană, fondatorul Uinkits System, a explicat:

 

“Discutând cu multe start-up-uri din zonă, am observat nevoia de a crea produse funcționale și atrăgătoare într-un timp cât mai scurt. Este încă o problemă mare lipsa unui focus pe UX și UI și exact acest lucru încercăm să îl rezolvăm prin lansarea Uinkits System. Am dezvoltat un sistem de design complet care oferă tuturor business-urilor și designerilor suport în crearea rapidă de website-uri și aplicații funcționale și bine desenate.”
 

Pentru un designer sau un startup, un sistem de design poate să fie prietenul nostru cel mai bun în crearea și dezvoltarea website-urilor și aplicațiilor web și mobile. De la crearea experiențelor personalizate pentru utilizator, la automatizarea proceselor de design – acum, echipele de design pot livra produse de design la o calitate și mai înaltă, și într-un interval de timp mai scurt și la un cost mai redus.

 

Uinkits System este o bibliotecă de componente de UI design care sunt deja pregătite pentru a fi utilizate în orice tip de design. Acesta include:

  • O bibliotecă cu peste 23,000+ elemente de UI – butoane, headere pentru website-uri, bare de navigare pentru aplicații de mobil, etc.
  • Peste 1,000 de stiluri de design și variabile pentru Figma – paleta de culori, moduri întunecate și luminoase, sistem de tipografie, etc.
  • Exemple de pagini cu sistem de grilă pentru diferite ecrane.
  • O bibliotecă cu peste 4,200 de iconițe.
  • Kit-uri UI pentru aplicații mobile, aplicații web, și website-uri care pot fi personalizate și trimise direct pentru a fi dezvoltate.
  • Documentație bine stabilită cu reguli și informații despre cum să folosești anumite componente de UI design.

Sistemele de design sunt aici pentru a ne simplifica viața și procesul de design și pentru a crea aplicații frumoase și profesionale. Dacă ești designer, developer sau vrei să-ți lansezi propriul startup și ești în căutare de metode prin care să creezi aplicații sau website-uri, Uinkits System este soluția perfectă pentru tine și echipa ta.

 

×