x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie CEC Bank lansează un nou produs de economisire

CEC Bank lansează un nou produs de economisire

27 Aug 2019   •   13:27
CEC Bank lansează un nou produs de economisire

CEC Bank lansează Contul de economii, un nou produs de economisire destinat clienţilor persoane fizice, conform unui comunicat al băncii.

Contul de economii poate fi constituit în oricare din cele peste 1.000 de unităţi teritoriale, din care aproximativ 500 sunt amplasate în mediul rural. Noul produs îmbină flexibilitatea unui cont curent cu avantajele economisirii la o dobândă avantajoasă, diferenţiată pe tranşe valorice. Astfel, dobânda poate ajunge la un nivel anual de 0,70%, pentru sume cuprinse între 25.000 şi 100.000 lei.

Pe toată perioada de funcţionare a contului de economii sunt permise depuneri şi retrageri de sume ulterioare constituirii.

Adiţional, clienţii pot beneficia de o gama variată de depozite la termen, cu dobânzi de până la 4,50% în cazul depozitelor cu maturitate de 36 luni. Clienţii pot opta şi pentru depozitul cu depuneri ulterioare, cu maturitate de 12 luni şi reînnoire la scadenţă, ce permite depuneri de sume pe întreaga perioadă de constituire.

Sumele sunt garantate, conform legii, de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.

"Prin lansarea contului de economii, CEC Bank vine în întâmpinarea clienţilor persoane fizice cu un produs de economisire flexibil şi competitiv. Graţie dobânzilor avantajoase, noul produs reprezintă una dintre cele mai simple şi accesibile soluţii de gestionare a disponibilităţilor băneşti", a declarat Bogdan Constantin Neacşu, director - prim-vicepreşedinte al Comitetului de Direcţie al CEC Bank.

CEC Bank a încheiat anul 2018 cu un profit brut de 432,97 milioane de lei, cea mai bună performanţă financiară din ultimii 11 ani. Clienţii băncii beneficiază de o reţea naţională de 1.214 ATM-uri şi 6.704 POS-uri, precum şi de servicii complete de Internet Banking, Mobile Banking şi Phone Banking. CEC Bank este banca din top 10 cu cea mai extinsă reţea teritorială, cu un număr de 1.024 de unităţi, din care 480 sunt situate în mediul rural, păstrându-şi şi după anii de criză poziţia de lider pe acest segment.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: cec bank produs economisire