x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cosmopolis vinde prin Prima Casă

Cosmopolis vinde prin Prima Casă

de Daniela Ivan    |    26 Oct 2011   •   14:00

Mai mult de jumatate dintre locuintele vandute in complexul Cosmopolis din Stefanesti au fost achizitionate prin programul Prima Casa. Pana in prezent au fost finalizate in complex 585 de locuinte in prima faza si165 de unitati din cea de-a doua etapa care va cuprinde un total de 1.200 de locuinte. Prima faza a fost vanduta integral, iar din cea de-a doua faza au fost contractate peste 100 de unitati.

Dezvoltatorul imobiliar cu investitori turci Opus Land Development vrea sa dezvolte pana in 2015 peste 1.000 de apartamente si 200 de vile in complexul Cosmopolis din Stefanesti pentru care vor investi circa 55 milioane de euro, fonduri asigurate din vanzari si surse proprii.

"Vrem sa finalizam 250-300 de locuinte pana in 2015, ca parte a fazei a doua a proiectului. In urmatoare etapa din aceasta faza vom investi circa 40 de milioane de euro. In paralel, vom construi un nou model de vile, in total 200 de unitati, pe care in functie de piata vrem sa le finalizam anul viitor", a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Ahmet Buyukhanli, actionarul majoritar al Opus Land Development.

×