x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Creditul – o soluție financiară temporară

Creditul – o soluție financiară temporară

10 Mar 2022   •   15:53
Creditul – o soluție financiară temporară

În momentele în care anumite situații cer de la sine o rezolvare financiară rapidă, și soluția trebuie găsită rapid. Poate mai sunt doar câteva zile până la salariu și fondurile deja sunt epuizate. Ce ai putea face? Un credit poate fi răspunsul, însă, creditele clasice cer timp și multe acte. Un element care contracarează acest aspect este creditul online.

Care sunt avantajele unui credit rapid online

Cel mai mare avantaj al unui credit online constă în rapiditatea accesării lui. Poți spune adio drumurilor fizice către instituțiile de finanțare. Poți completa cererea de creditare de la tine de acasă sau de la birou, în pauză. Din punctul de vedere al criteriilor de eligibilitate, cerințele sunt minime  și pun accent doar pe aspectele esențiale.

Așadar, minimul de documente de care ai nevoie constă în cartea de identitate. În momentul completării cererii de creditare, vei trimite o poză clară a documentului și eventual un selfie cu tine ținându-l în mână. Vei fi verificat în bazele ANAF și a Biroului de Credit SA. Imediat ce îți va fi aprobată cererea, vei semna acordul de creditare și vei intra în posesia banilor în doar 10 minute.

Un alt avantaj al creditului online constă în flexibilitatea sa din punctul de vedere al timpului. În comparație cu accesarea creditelor în mod tradițional, unde există un program de funcționare al instituțiilor, creditele online pot fi accesate oricând și de oriunde. Când vrei să faci asta, accesează pagina de internet pe care este disponibil creditul și completează cererea de creditare, indiferent de oră.

Accesează un credit până la salariu

 

Uneori, veniturile care provin din salarii sunt insuficiente și greu de împărțit până ce primești următoarea remunerație. Ce poți face atunci când te trezești într-o asemenea situație? Simplu. Poți accesa un credit pana la salariu. Cum te poți folosi de el? După bunul plac. Îți poți face cumpărăturile, achita facturile sau chiar investi în ceva.

Poți accesa un credit până la salariu prin Mobilo Credit. Nu doar că procesul este rapid și simplu, ci beneficiezi de un sistem de fidelizare odată ce accesezi un credit. Iei împrumut, primești puncte de fidelitate, apoi le valorifici transformându-le în reduceri la dobânzi.

Creditul până la salariu Mobilo Credit îți oferă:

  • credit de până la 9.000 RON;
  • comisioane 0 și dobânzi preferențiale – dobânda începe de la 0,75%;
  • proces transparent și sigur care se desfășoară 100% online;
  • acordare rapidă – primești creditul solicitat în maximum 10 minute de la semnarea acordului;
  • flexibilitate în perioada de rambursare – perioada maximă de rambursare a creditului este de 12 luni.

 

Pentru accesarea unui credit până la salariu, doar cu buletinul, condițiile de eligibilitate prevăd obligativitatea deținerii unui venit constant lunar de minimum 900 RON, indiferent dacă acesta e rezultat în urma unui contract pe perioadă limitată sau nelimitată.

În cazul contractului de muncă pe o perioadă limitată, durata de desfășurare a contractului trebuie să acopere durata de rambursare a creditului. De exemplu, dacă din perioada contractului de muncă mai ai doar 6 luni, vei putea face un credit pe 6 luni, iar dacă mai ai 10 luni din contract, atunci vei putea lua un credit cu durată de rambursare de 10 luni.

Tuturor ni se întâmplă să avem nevoi urgente care necesită existența unei finanțări, fie că este vorba despre o plată sau despre punerea în practică a unei idei. Indiferent de motiv, creditele urgente, mai ales cel până la salariu, te ajută să realizezi ceea ce ți-ai propus. Poate fi accesat rapid și sigur, deci poți spune adio grijilor neașteptate.

 

Sursa foto: Shutterstock

 

×