x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cum obții o certificare ISO ieftină, rapidă și fără stres?

Cum obții o certificare ISO ieftină, rapidă și fără stres?

22 Iul 2024   •   17:45
Cum obții o certificare ISO ieftină, rapidă și fără stres?

După investiții serioase și multă muncă, ai reușit să-ți deschizi un magazin outlet de îmbrăcăminte în orașul tău de provincie. Prețurile sunt competitive și materialele hainelor, de calitate. Din acest motiv, clienții nu au întârziat să apară. Și tot din acest motiv, ei nu au părăsit niciodată magazinul tău fără zâmbete pe buze și plase pline.

Cu toate acestea, ești conștient că nu poți concura cu marii retaileri din industria modei. Dar, cel puțin, poți încerca. Există o cale să joci în aceeași ligă cu ei. Nu în privința vânzărilor – ar fi absurd să-ți închipui asta – ci în privința managementului calității. Iar cea mai ușoară cale de a-i asigura micului tău outlet standardele de calitate ale jucătorilor mari din industrie este să accesezi site-ul certificat ISO.

Pașii sunt atât de ușori încât îi poți parcurge cu ochii închiși. Nu-ți vine să crezi? O să vezi imediat.

Cât de simplu e procesul de obținere a certificatelor ISO

Înainte să demarezi acest proces, este bine să știi că, în prezent, există trei tipuri de certificate ISO acreditate: Certificare ISO 9001:2015 (pentru sistemul de management al calității), Certificare ISO 14001:2015 (pentru sistemul de management de mediu) și Certificare ISO 450001 (care vizează sistemul de management al sănătății și securității operaționale).

Pentru outletul tău de succes îți dorești primul tip de certificare ISO, care să reflecte managementul calității. Iată cât de simplu este s-o obții:

  • Pasul 1. Poți să ne trimiți oferta fie prin mail, fie prin telefon (alegerea e a ta) și noi vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu toate formalitățile necesare.
  • Pasul 2. În cadrul acestei etape, pregătim documentația ISO, pentru ca tu să poți obține certificarea dorită în doi timpi și trei mișcări.
  • Pasul 3. Gata, linia de sosire! Ți-am emis certificatul ISO pentru sistemul de management al calității potrivit solicitărilor tale.

Ai văzut cât de simplu a fost?

Avantajele și beneficiile pe care ți le putem aduce

Cele trei avantaje palpabile și cu efect benefic pe termen lung pe care ți le aduce certificarea ISO obținută sunt: participarea la licitații publice, posibilitatea de a te diferenția de concurență, menținerea unei imagini foarte bune în fața clienților.

Beneficiile sunt și ele substanțiale. Iată ce listă am pregătit pentru tine:

  • îmbunătățirea imaginii firmei
  • avantaj competitiv în fața concurenței
  • participarea la licitații publice în valoare de milioane de euro
  • participarea la licitații la nivel de UE în valoare de miliarde de euro
  • colaborări cu multinaționale sau alte firme mari
  • mai multă credibilitate și încredere în fața clienților și colaboratorilor

Așadar, avantajele și beneficiile certificării ISO sunt incontestabile. E vorba, la urma urmei, de un simplu document care îți poate transforma radical businessul. De la un outlet de succes pe plan local până la un retailer de top. În ceea ce privește calitatea, firește.

Avem și bonusuri frumoase. Profită acum de oferta noastră pentru ele!

Credeai că am epuizat lista de avantaje și beneficii? Numai un moment să vezi ce bonusuri am pregătit pentru tine! Dacă accesezi acum oferta noastră promoțională, ai parte de următoarele:

  • Bonus 1. Obține certificarea ISO pe parcursul perioadei noastre promoționale și primești gratuit manualul calității și procedurile de sistem. În plus, economisești și 300 de euro!
  • Bonus 2. Logo ISO personalizat. Vei primi din partea noastră cadou un logo cu însemnele ISO. Le poți folosi, la alegere, fie pe site-ul companiei, fie pe facturi și în antetul ofertelor, pe social media sau în produse de print pentru punctele de lucru. Acest lucru reflectă pozitiv magazinul tău outlet în ochii clienților, furnizorilor, colaboratorilor și competitorilor.
  • Bonus 3. Îți vom elibera certificarea ISO atât în limba română cât și într-o limbă extra. E bine de știut că certificatele ISO sunt recunoscute și internațional, în 160 de țări chiar. La cerere, poți obține în mod gratuit certificatul ISO în oricare dintre aceste limbi: engleză, italiană, spaniolă, franceză, maghiară sau germană.

Dacă ne alegi, îți oferim cel mai bun preț la certificate ISO!

Intră pe site-ul certificat ISO  și noi îți punem la dispoziție toate certificările și documentele necesare. În plus, facem tot posibilul să-ți eliberăm certificatul ISO dorit în cel mai scurt timp posibil. Fără complicații și la un super preț, adecvat bugetului tău!

Dacă ai investit în magazinul outlet din orașul tău de provincie, cu rezultatele pozitive pe care le-ai constatat, nu strică să dai un ban în plus și pentru o certificare ISO. Mai ales că, după cum ai văzut, poți economisi dintr-un foc 300 de euro dacă alegi să soliciți oferta în perioada campaniei promoționale.

Managementul calității e mai mult decât un trend. Obținând o certificare ISO, te aliniezi la niște standarde de calitate internaționale. Și ai șansa să vezi cât de bine sunt gestionate companii mult mai mari, atât în folosul clienților, cât și al angajaților. Ai șansa să înveți multe prin intermediul unei certificări ISO. Și poți face din outletul tău de haine un business cu adevărat competitiv, cu nimic mai prejos decât retailerii mari din industrie.

Poate că nu te gândeai atât de departe atunci când ți-ai deschis acest magazin în orașul tău de provincie. Dar văzând câte avantaje și beneficii îți aduc un simplu document ștampilat, nu mai stai pe gânduri și te pregătești să țintești către stele. În fond, ești învățat să faci totul din nimic. De ce ar sta lucrurile altfel acum? Ai văzut cât e de ieftin, rapid și fără stres.

×