x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cum poți cumpăra o asigurare de accidente cu ajutorul unui telefon, în 4 pași

Cum poți cumpăra o asigurare de accidente cu ajutorul unui telefon, în 4 pași

27 Sep 2022   •   10:28
Cum poți cumpăra o asigurare de accidente cu ajutorul unui telefon, în 4 pași

Tehnologia devine din ce în ce mai avansată în toate domeniile de activitate, astfel că putem să profităm la maximum de acest lucru și să economisim timp prețios. Descoperă în continuare cum poți cumpăra o asigurare de accidente cu ajutorul unui telefon, într-un timp foarte scurt.

1. Alege o societate care îți permite achiziția poliței online

Tot mai multe societăți de asigurări permit clienților să folosească diferite platforme sau aplicații pe telefon pentru a putea încheia o asigurare. Astfel, în cazul în care ai decis că este bine să te protejezi de pierderi financiare care pot surveni în urma unor daune neașteptate a unor bunuri de valoare sau în urma unui accident, este bine să știi că poți să cumperi o asigurare online.

2. Creează-ți un cont și alege polița dorită

Odată ce ai identificat societatea de asigurări pe care ți-o dorești, următorul pas este să îți creezi un cont pe platforma, site-ul sau pe aplicația disponibilă pe telefon și să alegi polița de asigurare de care ai nevoie. Cei mai mulți români tind să apeleze la următoarele tipuri de asigurări:

  • asigurare de accidente pe care o poți face atât pentru tine, cât și pentru cei dragi;
  • asigurare de sănătate care te scutește de cheltuieli financiare în cazul unor situații neprevăzute care îți impactează negativ starea de sănătate;
  • asigurare de călătorii care te protejează de pierderi financiare în cazul în care anulezi vacanța planificată sau ești forțat să scurtezi durata acesteia ;

3. Efectuează plata cu cardul

Odată ce ai ales tipul de asigurare de care vrei să beneficiezi, este necesar, ca după ce introduci toate datele necesare, să efectuezi plata online cu cardul bancar. Aceste plăți se efectuează în siguranță, astfel că nu te supui niciunui risc atunci când plătești online. Mai mult decât atât, economisești timpul pe care ar fi trebuit să îl petreci cu un broker de asigurări.

4. Verifică-ți adresa de e-mail

Dacă informațiile furnizate de tine sunt corecte și plata efectuată s-a înregistrat, polița ta de asigurare a fost generată automat de sistemul societății la care ai apelat. În cele mai multe dintre cazuri, polița de asigurare se trimite pe adresa de e-mail pe care ai menționat-o în formularul online, însă poți să optezi și pentru a primi polița de asigurare în format fizic, prin poștă.

Odată ce ai ales societatea potrivită de asigurare și polița de care ai nevoie, procesul de achiziție a unei asigurări online cu ajutorul unui telefon este ca și terminat. Tot ceea ce trebuie să faci este să oferi informațiile necesare și te poți bucura de asigurare în cel mai scurt timp.

×