x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Dacă e bun pentru Casa Albă și NASA, un training Process Communication Model va funcționa și pentru organizația ta!

Dacă e bun pentru Casa Albă și NASA, un training Process Communication Model va funcționa și pentru organizația ta!

08 Mar 2023   •   16:14
Dacă e bun pentru Casa Albă și NASA, un training Process Communication Model va funcționa și pentru organizația ta!

Mulți copii, mai ales cei din Statele Unite ale Americii, dar, prin extrapolare, din întreaga lume, visează, atunci când sunt mici, să ajungă astronauți sau, de ce nu, chiar președinți. Nu este întâmplător, având în vedere că acestea sunt două dintre cele mai greu accesibile "meserii" din întreaga lume, la care acced numai personalități remarcabile, atât la propriu, cât și la figurat. Un training Process Communication Model îi ajută pe cei cu asemenea aspirații să ajungă mai aproape de idealurile lor, cizelându-i în "punctele" esențiale.

Astfel, dacă un training Process Communication Model a fost de ajutor pentru Bill Clinton, cel de-al 42-lea președinte al SUA, dar și pentru NASA, în selecția astronauților pentru misiunile spațiale desfășurate de-a lungul a nu mai puțin de 20 de ani, este de la sine înțeles că se va dovedi util și pentru tine și organizația din care faci parte. Iar, parcurgând articolul în continuare, vei afla ce presupune acest curs, ce firmă de training să alegi și ce beneficii vei dobândi de pe urma sa, în folos propriu, profesional și al companiei, în integralitatea sa.

 

Un training Process Communication Model de la Brightway®️ îți va prezenta bazele modelului creat de Taibi Kahler pentru analiza personalității, în urma a peste 40 de ani de cercetare și peste 1 milion de profiluri completate. Folosind metodologia PCM și instrumentele sale practice, vei putea determina în timp real trăsăturile de personalitate, nevoile psihologice, comportamentul sub stres și factorii motivaționali ai persoanei din fața ta, cu care interacționezi în orice instanță. Acest lucru îți va oferi avantaje nebănuite, cel mai important fiind reprezentat de posibilitatea de a-ți adapta mesajul și comunicarea, pentru a scoate maximum din respectivul schimb (pentru toate părțile implicate).

 

În cadrul training-ului Process Communication Model, vei afla că la baza acestui model stau 6 tipuri de personalitate, pe care le prezentăm cu toții, într-o pondere mai mică sau mai mare. Un curs PCM se adresează atât celor cu poziții de leadership ori care lucrează în recrutare, cât și tuturor celor care doresc să afle cum pot să gestioneze mai bine stresul și conflictele sau, pur și simplu, manifestă un nivel crescut de interes și curiozitate cu privire la psihologia umană și comunicarea și reacțiile oamenilor.

În mod concret, un training Process Communication Model va furniza următoarele câștiguri: pentru participanți - conștientizarea propriului tipar de personalitate, identificarea propriului comportament sub stres, creșterea productivității, îmbunătățirea comunicării, optimizarea activităților cotidiene (inclusiv pe plan personal, nu doar pe plan profesional), îmbunătățirea relațiilor (în general); pentru organizație - adaptarea mesajelor și acțiunilor la contextul actual, recrutarea persoanelor potrivite pentru posturile respective, creșterea sinergiei (coordonarea activității), creșterea nivelului de motivare, evitarea conflictelor, îmbunătățirea rezultatelor în negocieri.

 

În concluzie, un curs PCM te va ridica la rangul unor personalități de tipul lui Bill Clinton sau al astronauților NASA și te va învăța atât cum să devii cea mai bună versiune a ta, cât și cum să "identifici" trăsăturile celorlalți și să îți adaptezi mesajul în funcție de acestea. Mult succes!

×