x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Decizie - Privatizarea "sare" din organigrama AVAS

Decizie - Privatizarea "sare" din organigrama AVAS

de Daniela Ivan    |    11 Ian 2007   •   00:00

Cuvantul privatizare a fost scos din noua organigrama a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) aprobata luni, 8 ianuarie 2007, de Consiliul de Indrumare si Supraveghere al institutiei.

Cuvantul privatizare a fost scos din noua organigrama a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) aprobata luni, 8 ianuarie 2007, de Consiliul de Indrumare si Supraveghere al institutiei. Noua organigrama, care include departamentele preluate de la Oficiul pentru Privatizare si Participatiile Statului in Industrie, pune accentul pe administrare in detrimentul privatizarii, informeaza agentia de presa NewsIn. Desi argumentul trecerii companiilor de la Ministerul Industriilor la AVAS a fost tocmai ca privatizarea sa fie unificata in cadrul aceleiasi institutii, acum se dovedeste ca adevarata miza a fost admnistrarea societatilor, si nu privatizarea lor.

SCHIMBARE. Principala modificare este desfiintarea structurilor responsabile cu privatizarea si redenumirea lor in directii de valorificare. Doua structuri noi, Directia Valorificare Pachete Majoritare si Directia Valorificare Pachete Minoritare, se vor ocupa si de privatizare. Totodata, privatizarea cade in sarcina vicepresedintelui care coordoneaza activitatea de valorificare. AVAS va avea in continuare patru vicepresedinti.

×
Subiecte în articol: economic