x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Electrica Furnizare deschide oficiile de relații cu clienții din 18 mai

Electrica Furnizare deschide oficiile de relații cu clienții din 18 mai

15 Mai 2020   •   11:01
Electrica Furnizare deschide oficiile de relații cu clienții din 18 mai
Sursa foto: antena3

Electrica Furnizare va redeschide oficiile de relaţii cu clienţii, începând de luni, 18 mai, dar recomandă şi utilizarea canalelor alternative de comunicare şi de plată.

Compania precizează că a adoptat măsuri pentru asigurarea desfăşurării activităţii în condiţii de siguranţă, reducerea numărului de personal front office pentru o perioadă de trei luni, cu evaluarea lunară a situaţiei, în funcţie de evoluţia contextului la nivel naţional/regional.

Clienților li se recomandă să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile afişate în cadrul punctelor de prezenţă ale companiei, precum şi îndrumările personalului instruit cu privire la măsurile de distanţare fizică.

Redeschiderea centrelor de relaţii cu clienţii va include şi casieriile proprii, din arealul SFEE Transilvania Sud, SFEE Transilvania Nord şi SFEE Muntenia Nord.

Clienţii pot utiliza canale alternative de comunicare, precum portalul şi aplicaţia mobilă MyElectrica. Contul de client MyElectrica, prin care este posibilă gestionarea relaţiei cu compania de la distanţă, oferă utilizatorului acces la: factura în format electronic, transmiterea indexului prin autocitire, plata online a facturilor, vizualizarea istoricului facturilor, vizualizarea graficului de consum sau evidenţa plăţilor la zi.

Sunt disponibile linii telefonice dedicate, alături de un formular de contact online, corespondenţă prin e-mail şi pagina de Facebook a companiei.

Achitarea facturilor de energie electrică sau gaze naturale poate fi efectuată prin utilizarea modalităţilor alternative de plată: MyElectrica, ATM-uri, terminale de plată, internet banking, virament bancar, agenţiile şi sucursalele băncilor, punctele de plată Paypoint, Payzone, centrele de plată un-doi ale Mobile Distribution, staţiile OMV/magazinele Orange şi serviciul Westaco Express. 

×
Subiecte în articol: electrica furnizare