x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Electromagnetica vinde 11 hidrocentrale în bazinul râului Suceava

Electromagnetica vinde 11 hidrocentrale în bazinul râului Suceava

de Redacția Jurnalul    |    09 Iul 2024   •   09:55
Electromagnetica vinde 11 hidrocentrale în bazinul râului Suceava

Bursă: Electromagnetica scoate la vânzare 11 hidrocentrale de mică putere în bazinul hidrografic al râului Suceava la un preţ minim de pornire de 29 de mil. lei, anunță Ziarul Financiar.

Producătorul de energie electrică şi echipamente electrice Electromagnetica, listat la Bursa de Valori sub simbolul ELMA, a anunţat că pe 7 august organizează o licitaţie pentru vânzarea a 11 hidrocentrale de mică putere din bazinul râului Suceava la un preţ de pornire de 29 mil. lei.

“Electrogamnetica informează acţionarii şi investitorii că organizează în data de 7 august 2024, ora 13:00, la sediul său situat în Bucureşti, Calea Rahovei nr. 266-268, sector 5, licitaţie competitivă deschisă cu strigare, pentru vânzarea în bloc a activului constând în 11 Centrale Hidroelectrice de Mică Putere (CHEMP-uri) situate în bazinul hidrografic al râului Suceava, compuse din teren, construcţii şi echipamente, toate deţinute de companie, la preţul minim de pornire de 29.000.000 lei, la care se aplică T.V.A. în funcţie de dispoziţiile legale. Vânzarea se face în întregime, pentru întreg activul, nu în mod individual sau fracţionat. La şedinţa de licitaţie se pot prezenta persoanele care fac dovada îndeplinirii cerinţelor prevăzute în Regulamentul de organizare şi desfăşurare a licitaţiei”.

Compania, la care Infinity Capital are o deţinere de 65%, are o capitalizare de 157 mil. lei. În T1 a raportat afaceri de 27 mil. lei şi pierderi de 3 mil. lei. De la începutul lui 2024 acţiunile au urcat cu 9% pe tranzacţii de 4,3 mil. lei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: electromagnetica hidrocentrale suceava