x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Fuziune la CCIB

Fuziune la CCIB

de Daniela Ivan    |    25 Iul 2008   •   00:00
Fuziune la CCIB

Situaţia de la Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti s-a limpezit după fuziunea organizaţiei camerale condusă de Sorin Dimitriu şi a celei condusă de Ion Pârgaru.

Situaţia de la Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) s-a limpezit după fuziunea organizaţiei camerale condusă de Sorin Dimitriu şi a celei condusă de Ion Pârgaru. Noul preşedinte, ales cu unanimitate de voturi, este Sorin Dimitriu, care va fi secondat de patru vicepreşedinţi, doi proveniţi din fosta CCIB Dimitriu (Florin Antonescu şi Ioan Badea) şi doi din fosta CCIB Pârgaru (Nicolae Vasile şi Constantin  Râşnoveanu). "Ca urmare a acestei fuziuni, numărul de membri ai CCIB s-a dublat, comunitatea de afaceri bucureşteană fiind astfel mai bine reprezentată în faţa autorităţilor locale şi centrale", se arată într-un comunicat al CCIB.


OBIECTIVE. În document se mai arată că principalul obiectiv al noii conduceri este relansarea CCIB, astfel încît organizaţia să devină cu adevărat reprezentativă pentru comunitatea de afaceri bucureşteană. "În contextul în care piaţa bucureşteană a devenit una dintre pieţele hoteliere cu cei mai mari indici de creştere din Europa, atît în planul investiţiilor hoteliere noi livrate, cît şi în ceea ce priveşte gradul mediu de ocupare şi tariful mediu perceput, iar 80% dintre evenimentele de afaceri organizate anual de România au loc în Capitală, s-a decis constituirea unei sectiuni de sine stătătoare, destinată turismului", se mai arată în comunicat.

×
Subiecte în articol: economic ccib