x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Grand arena - Mall nou în Berceni

Grand arena - Mall nou în Berceni

de Elena Stan    |    11 Iul 2008   •   00:00

Un nou centru comercial îşi va deschide porţile la sfîrşitul lui 2008 în partea de sud a capitalei. Grand Arena se întinde pe o suprafaţă de 120.000 de metri pătraţi, investiţia dezvoltatorului Euroinvest Intermed ridicîndu-se la peste 147 de milioane de euro.

Un nou centru comercial îşi va deschide porţile la sfîrşitul lui 2008 în partea de sud a capitalei. Grand Arena se întinde pe o suprafaţă de 120.000 de metri pătraţi, investiţia dezvoltatorului Euroinvest Intermed ridicîndu-se la peste 147 de milioane de euro. "Ne bucurăm că după 18 ani de investiţii în partea de nord a capitalei zona de sud este în centrul atenţiei unor importanţi investitori. Primăria va acorda toate autorizaţiile de care are nevoie investitorul pentru a deservi cetăţenii din Sectorul 4 din capitală cît mai curînd", a spus Cristian Popescu, primarul Sectorului 4 din Bucureşti. Centrul comercial găzduieşte 180 de magazine, din care 20% reprezintă branduri noi pe piaţa românească. Dintre acestea amintim Otter, Motivi, TinaR, Ina Center, Sephora, Jolidon, Triumph, Erros, Cavaliere, Kendra, Splend’or, Veronesse, Lee Cooper, Blue Bird, Glou, Bamboo, Meli Melo. Viitorul mall va avea două niveluri şi va fi ancorat de un Hypermarket Carrefour şi un magazin Flanco World, care va deveni cel mai mare din reţeua sa naţională.

BANI. Suprafaţa închiriată este de 32.000 mp, iar preţul de închiriat variază în funcţie de suprafaţă de la 30 la 50 de euro pe metrul pătrat. Grand Arena are parcare subterană cu acces gratuit şi o capacitate de 2.000 de locuri. Părinţii se vor putea bucura alături de cei mici de o zonă special creată pentru copii, reunind magazine, loc de joacă şi cofetării.


×
Subiecte în articol: economic