x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Guvern: Reprezentanţii Arcelor Mittal au confirmat interesul pe termen lung în România

Guvern: Reprezentanţii Arcelor Mittal au confirmat interesul pe termen lung în România

29 Mar 2012   •   09:29
Guvern: Reprezentanţii Arcelor Mittal au confirmat interesul pe termen lung în România

Reprezentantii grupului Arcelor Mittal, care detine combinatul siderurgic de la Galati, au confirmat, joi, la o intrevedere cu premierul Mihai-Razvan Ungureanu, interesul pe termen lung al prezentei operationale a companiei in Romania, a informat Biroul de presa al Guvernului.

Primul-ministru Mihai-Razvan Ungureanu s-a intalnit joi, la Palatul Victoria, cu o delegatie a grupului, condusa de Sanjay Samaddar, CEO Arcelor Mittal - Business Division East.

'Reprezentantii grupului Arcelor Mittal au reconfirmat interesul pe termen lung al prezentei lor operationale in Romania si rolul strategic pe care il are combinatul de la Galati in perspectiva dezvoltarii pietei in zona Marii Negre. De asemenea, au prezentat evolutia economica a combinatului in ultimii ani, in contextul crizei economice internationale, precum si provocarile economice cu care trebuie sa se confrunte in aceasta perioada', a precizat Executivul.

La intrevedere, premierul a remarcat angajamentul pe termen lung al Arcelor Mittal, precum si rolul important pe care combinatul il joaca si, din punct de vedere social, la Galati.

Ungureanu a subliniat faptul ca depasirea tuturor provocarilor actuale se poate face utilizand cadrul de piata functional, a mentionat sursa citata.

La intrevedere au mai fost prezenti, din partea companiei, Bruno Ribo, CEO Arcelor Mittal Galati, si Ionel Bors, Country Manager Romania.

Din partea Guvernului, la intalnire a participat si ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Lucian Bode. (Agerpres)

×