x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie H&M a închiriat 1.600 metri pătraţi în Sun Plaza. Mall-ul este aproape integral ocupat

H&M a închiriat 1.600 metri pătraţi în Sun Plaza. Mall-ul este aproape integral ocupat

de Mediafax    |    26 Aug 2011   •   10:17
H&M a închiriat 1.600 metri pătraţi în Sun Plaza. Mall-ul este aproape integral ocupat

Retailerul suedez de imbracaminte H&M a inchiriat 1.600 de metri patrati in centrul comercial Sun Plaza din zona Berceni, unde va deschide in noiembrie al saselea magazin din Bucuresti, astfel ca mall-ul va ajunge la un grad de ocupare de aproape 100%.

Magazinul se va intinde pe doua etaje, se arata intr-un comunicat al companiei austriece S Immo, dezvoltatorul centrului comercial.

H&M a deschis, din luna martie pana in prezent, cinci magazine in Bucuresti si unul in Brasov si mai are programate pana in noiembrie alte trei lansari, in afara celei din Sun Plaza.

Cu o suprafata totala inchiriabila de 81.000 metri patrati, Sun Plaza a fost deschis in luna februarie 2010 si este localizat in sudul Bucurestiului.

S Immo, detinuta de Erste Group si Vienna Insurances Group, investeste in proiecte imobiliare din Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croatia, Romania si Bulgaria.

×
Subiecte în articol: bucuresti deschis plaza comercial immo h&m