x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Imprimantele cu laser – O investiție pentru business-ul tău sau un moft?

Imprimantele cu laser – O investiție pentru business-ul tău sau un moft?

28 Feb 2022   •   12:23
Imprimantele cu laser – O investiție pentru business-ul tău sau un moft?

Tonerele au o capacitate mare de imprimare, trebuie schimbate mai rar și în plus, calitatea imprimării este superioară. În consecință, majoritatea birourile sunt prevăzute cu imprimante sau multifuncționale cu laser.

Beneficii practice pe care le asigură imprimanta laser

Pentru ca alegerea ta să fie cât mai apropiată de criteriile tale de căutare, îți oferim o listă a celor mai importante motive care să te convingă că, imprimanta cu laser este o investiție înțeleaptă.

  • Costuri avantajoase

Chiar dacă la început ești nevoit să scoți mai mulți bani din buzunar pentru asemenea achiziție, pe parcurs vei constata că economisești. Deși un toner pentru imprimanta laser premium implică un cost ridicat, aceasta compensează prin randamentul crescut.

  • Tipărire silențioasă și clară

Imprimantele cu laser nu produc nici un zgomot în timpul procesului. Avantajul este dublat de aspectul calității. Toner Brother TN-2411 ideal pentru imprimarea laser garantează textele clare, culori nu se estompează și care își mențin acuratețea chiar în cazul imprimărilor la calitate de schiță.

  • Consumabilele

Consumabilul imprimantelor cu laser este de fapt un praf, deci ești scutit de probleme precum: uscare, evaporare, sau expirare.

Avantajele imprimantei cu laser pentru uzul personal și business-uri

Înainte de a investi într-o imprimantă cu laser, ia în calcul avantajele care servesc nevoilor tale reale. Imprimantele cu laser pot face minuni în funcție de tipul lucrării pe care dorim să o tipărim. 

  • Viteza de imprimare

Imprimanta cu laser oferă pagini imprimate complet și nu pe secțiuni. De aceea, procesul se desfășoară cu viteză, pornind de la aproximativ 25 de coli pe minut. Imprimanta cu toner laser este special concepută pentru volum mare de lucru, astfel că, blocajele la imprimarea lucrărilor cu numeroase pagini sunt reduse.

  • Durabilitatea documentelor

Imprimarea prin toner laser este impecabilă, precisă până la cel mai mic detaliu, aspectul este curat și calitatea imprimării este durabilă. Riscurile de murdărire a paginilor, de întindere și de amestecare a culorilor sunt practic nule. 

Imprimanta cu laser sau cu jet de cerneală: cum să alegi ce e mai bine pentru tine

O astfel de decizie ar trebui luată în funcție de media paginilor tipărite lunar. Dacă nu folosești imprimanta constant, te poți orienta către varianta imprimantei cu jet de cerneală. O imprimantă laser poate printa până la câteva mii de pagini, înainte să fie nevoie să reîncarci tonerul.

Echiparea biroului de acasă sau de la firmă cu o imprimantă de calitate este vitală pentru rezultate de calitate. Însă, ai în vedere un furnizor profesionist, cu experiență pe piață și care să îți garanteze consultanță tehnică și produse de top în funcție de nevoile tale specifice.

Sursa de imagine:
ACTS_DATA STOCK / Shutterstock.com

×