x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Inca un Logan castigat la concursul Jurnalului National

Inca un Logan castigat la concursul Jurnalului National

22 Mar 2005   •   00:00

Un nou Logan, pus la bataie de ziarul nostru in cadrul concursului "Ia-ti Logan de Jurnalul se intoarce" va pleca spre un cititor fidel.

Norocoasa, fiindca este vorba de o doamna, se numeste Lacramioara Mariana Coroban, are 28 de ani si este casiera. Mariana este casatorita si locuieste in comuna Lovrin, judetul Timis. Ieri-dimineata, Mariana a cumparat, ca de obicei, Jurnalul National de la chioscul de ziare din comuna. Dupa ce a citit ziarul, a razuit talonul. Nu i-a venit sa-si creada ochilor. Cele doua serii, cea de pe talon si cea din ziar, erau identice. Chiar si dupa ce le-a comparat de mai multe ori, Mariana nu a crezut ca ea este adevarata castigatoare a unui Logan. Pentru ca totul parea incredibil, Mariana l-a chemat "in ajutor" pe sotul ei. Dupa ce au verificat din nou, de mai multe ori, cele doua serii, norocoasa s-a decis sa sune la redactia Jurnalului National, pentru a-si revendica premiul cel mare, conform regulamentului de concurs. Astfel, castigul i-a fost confirmat. Jurnalul National i-a facut acum una dintre cele mai mari bucurii din viata. Mai multe amanunte despre castigatoarea Logan-ului de ieri veti putea afla din Jurnalul National de maine, dupa ce Lacramioara ne va vizita la redactie.

JACKPOT. Tot ieri a fost castigat si premiul Jackpot, in valoare de 95 de milioane de lei. Norocosul se numeste Stefan Oprea, este zidar, are 48 de ani si locuieste in Bucuresti. Stefan ne-a spus ca a cumparat Jurnalul National ieri dupa-amiaza. A razuit, imediat, talonul si nu mica i-a fost mirarea sa constate ca acesta este castigator. Bucuresteanul a mai spus ca va folosi aceasta suma de bani pentru a-si achita datoriile. (Radu Crivat)

×
Subiecte în articol: national economic