x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    19 Noi 2007   •   00:00

FACTURI. Peste 450.000 de abonaţi casnici ai CEZ Romănia i-au primit in luna octombrie facturile la energia electrică cu o intărziere intre 10 şi 30 de zile. Potrivit lui Eugen Botoarcă, şeful Direcţiei Servicii Clienţi din cadrul companiei, in cele mai multe cazuri factura a ajuns la o dată ulterioară celei limită. El a mai spus că pentru aceste facturi nu se vor calcula penalităţi. Cele 450.000 de facturi reprezintă o treime din totalul facturilor emise.


CONSTRUCŢII. Finanţarea liniei feroviare de mare viteză Bucureşti - Budapesta ar putea fi realizată pe anumite tronsoane prin parteneriat public-privat, a anunţat ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. "Proiectul se va face şi cu bani de la bugetul Uniunii, dar şi de la bugetul de stat şi există posibilitatea ca pe anumite tronsoane să o facem in sistem de parteneriat public-privat", a spus Orban. Modul de finanţare a liniei se va decide după finalizarea studiului de fezabilitate.


DN 17. Ministerul Transporturilor va suplimenta banii alocaţi firmelor care lucrează la reabilitarea DN 17 intre Bistriţa şi graniţa cu judeţul Suceava pentru ca acestea să amenajeze şi trotuare. Ludovic Orban a declarat că trebuie ca pe viitor să se găsească soluţii pentru construirea unor drumuri alternative pentru căruţe şi animale, pentru ca acestea să nu mai intre pe drumul naţional, extrem de circulat, creănd astfel probleme şoferilor.

×
Subiecte în articol: economic