x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

04 Oct 2006   •   00:00
PIATA. Vanzarile Carrefour Romania vor ajunge pana in anul 2010 la un miliard de euro, fata de nivelul de 600 de milioane de euro estimat pentru acest an, a declarat Jacobo Caller Celestino, directorul general al companiei. Acesta a participat la deschiderea centrului Tom din Constanta, cel de-al saptelea hypermarket al companiei in Romania. Investitia se ridica la 20 de milioane de euro. Operatorul francez de hypermarketuri va deschide anul viitor trei magazine, dintre care doua vor fi la Iasi si unul la Cluj-Napoca. (Daniela Ivan)

INVESTITII. Investitorii americani considera ca piata muncii din Romania este inca inflexibila si impune conditii dificile legate de folosirea fortei de munca, a declarat Roberto Musneci presedintele Camerei de Comert Americane in Romania-AmCham.

"Exista o rigiditate a modului in care a fost elaborat Codul Muncii. Sunt firme care au descoperit metode de supravietuire fara sa aplice prevederile actului normativ", a spus Musneci la Forumul International de Investitii, organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei. (Daniela Ivan)

UNIVERSITATE. De curand a avut loc festivitatea de deschidere a noului an universitar in cadrul Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir", in fata a numeroase personalitati precum: parlamentari, reprezentanti ai Presedintiei si ai Guvernului, ai corpului diplomatic acreditat in Romania, studenti si parintii acestora.

Dupa terminarea slujbei religioase, oficiata de un sobor de preoti si de corul Patriarhiei, presedintele si rectorul-fondator al Universitatii Crestine, prof. univ. dr. Momcilo Luburici, a tinut sa prezinte drumul pe care universitatea l-a parcurs in cei 16 ani de la fondare. De asemenea, dl Momcilo Luburici a dorit sa sublinieze importanta acestui nou an universitar, in special pentru studentii din anul I care vor fi primii absolventi ai unei facultati intr-o tara membra a Uniunii Europene.

×
Subiecte în articol: economic