x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    08 Feb 2008   •   00:00
Info

8 februarie 2008: Aproximativ 100 de curse charter vor fi operate în acest an, cu 25% mai mult decât anul trecut, când au fost lansate 80 de astfel de curse.

BANI. Ministerul Turismului va aloca în acest an circa 2,5 mili­oane de euro pentru participarea la manifestări expoziţionale de tu­rism, organizate în ţară şi în străi­nătate, potrivit Programului anual de marketing şi promovare turistică a României, aprobat mier­curi de Executiv. Executivul a mai aprobat miercuri şi Programul anual de dezvoltare a produselor turistice, cu un buget de 1,39 mili­oane de euro, pentru restructura­rea sistemului informaţional în domeniul turismului.

 

LOW-COST. Aproximativ 100 de curse charter vor fi operate în acest an, cu 25% mai mult decât anul trecut, când au fost lansate 80 de astfel de curse. “O tendinţă importantă este apariţia charterelor şi din alte oraşe ale ţării, în afara Bucureştiului. De exemplu, din Cluj vor pleca 12 chartere, din Timişoara – opt, din Iaşi – două şi din Târgu-Mureş va pleca o cursă. Este posibil să plece şi din Sibiu o cursă charter”, a declarat Dragoş Anastasiu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

×
Subiecte în articol: economic