x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    09 Feb 2008   •   00:00

9 februarie 2008



PETROM. AVAS solicită în instanţă anularea parţială a programului investiţional al Petrom pentru anul trecut. Măsura a fost luată deoarece reprezentanţii societăţii au suplimentat investiţiile în unele activităţi, deşi AVAS,  care deţine 20,6% din capitalul social al Petrom, s-a împotrivit.


CBRE REVINE. Compania de servicii imobiliare CB Richard Ellis (CBRE) a revenit în România, prin achiziţia Eurisko Consulting, în urma unei tranzacţii de 35 de milioane dolari. CBRE, una dintre cele mai mari companii de servicii imobiliare din lume, s-a retras din România în vara anului trecut, pe care funcţiona din anul 2001 în baza unui contract de franciză.


PROCES. Menţinerea taxei auto în actuala formă face ca România să ajungă inevitabil în faţa Curţii Europene de Justiţie. "Eu sunt pro-taxă, dar nu în această formă, dar vreau să văd dacă această taxă va fi anulată, care vor fi peste un an consecinţele dezastrului în domeniul social. Mă gândesc la locurile de muncă, la siguranţa rutieră şi la impactul negativ asupra mediului", a spus Constantin Stroe, vicepreşedintele companiei Automobile Dacia.


CONCURS. Cel mai bun service auto a fost premiat cu 30.000 de euro în cadrul concursului "Audi Top Service". Concursul s-a desfăşurat anul trecut, între 12 dealeri din 10 oraşe. Premiile în valoare de 30.000 de euro fiecare au fost acordate pentru "cea mai bună notă pentru gradul de satisfacţie a clientului" dealerului din Vâlcea, respectiv "cea mai bună evoluţie în 2007" pentru dealerul din Cluj Napoca.

×
Subiecte în articol: economic