x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    16 Feb 2008   •   00:00

16 februarie 2008: AVAS scoate din nou la vân­zare Avioane Craiova, după ce în iulie 2007 a fost primită o singură ofertă de preluare.

PRIVATIZARE.Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) scoate din nou la privatizare Avioane Craiova, după ce în iulie 2007 a fost primită o singură ofertă de preluare.  Vânzarea pachetului majoritar de acţiuni de 80,9% din capitalul social va fi realizată prin negociere pe bază de oferte finale, îmbunătăţite şi irevocabile. Investitorul trebuie să îşi asume că va păstra obiectul de activitate al firmei, AVAS urmărind prin metoda de privatizare aleasă să maximezeze preţul de vânzare a participaţiei deţinută la Avioane Craiova.


FORD.Reprezentanţii Comisiei Europene au anunţat verbal oficialii Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) că va permite continuarea contractului de privatizare a firmei Automobile Craiova cu producătorul auto american Ford, decizia scrisă urmând să fie transmisă la 27 februarie, a declarat Teodor Atanasiu,  preşedintele AVAS. Comisia Europeană a lansat, în octombrie 2007, o investigaţie privind posibilele ajutoare de stat acordate Automobile Craiova în cadrul procesului de privatizare, uzina auto fiind preluată, în luna septembrie, de grupul american Ford.

 

LOCUINŢE. Un ansamblu rezidenţial cu peste 1.600 de apar­ta­mente şi o zonă comercială se va dezvolta în sudul Bucureştiului, la începutul anului 2009, a declarat Ancuţa Ionescu, directorul general al Domus Stil, dezvoltatorul pro­iec­tului. “Vom construi mai mult de 1.600 de apartamente”, a declarat Ionescu. (D.I.)

×
Subiecte în articol: economic