x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

13 Iun 2008   •   00:00

13 iunie 2008



MOARTE ÎN RATE. Antreprenorii de pompe funebre vor lansa pe piaţă în aceste zile produse funerare cu plata în rate fixe şi cu dobîndă zero. "Clientul va putea opta pentru varianta de a plăti servicii funerare în rate fixe, pe 12 luni, cu dobîndă zero. Acest produs este unic pe piaţă şi estimăm că va duce la o creştere a vînzărilor cu 35%", a precizat preşedintele Asociaţiei Antreprenorilor de Pompe Funebre (APF), Emil Terchila, prezent la Salonul Funerar, care se desfăşoară pînă duminică, la Romexpo. (Daniela Ivan)

PLĂŢI. Visa Europe a lansat pe piaţă un card special pentru plăţile online. Cardul de credit sau de debit combină cipul cu o tehnologie care generează un cod sigur, utilizat o singură dată şi afişat astfel încît deţinătorul cardului să îl poată vedea pe un ecran integrat cu opt cifre alfanumerice. Produsul oferă instituţiei emitente o soluţie complet sigură, pentru o mai bună autentificare a tranzacţiilor online.

NECESAR. Infrastructura de transport a României are nevoie de investiţii de 20 de miliarde de euro pînă în 2013, potrivit lui Varujan Vosganian, ministrul Economiei şi Finanţelor. El a precizat că banii vor fi dirijaţi către ministerele Transporturilor şi Lucrărilor Publice, iar autorităţile locale vor beneficia şi ele de fonduri prin transfer de TVA. Ministrul va avea discuţii cu autorităţile europene pentru a se stabili exact ce cheltuieli şi instrumente financiare se contorizează în deficitul bugetar. Acesta va fi de 2% în 2009. (Daniel Ionaşcu)

STRATEGIE. Country Manager Fujitsu Siemens Computers, Dragoş Nicolaescu, a implementat o strategie vizionară de business care a stimulat vînzările de notebook-uri Fujitsu Siemens Computer în România, clasînd acest segment de vînzări pe locul 1 încădin 2004. Această implementare a strategiei a dus la o ascensiune rapidă a tuturor produselor începînd de la desktop-uri, notebook-uri, servere pînă la Dynamic Data Center. Experienţa în vînzări, principiile proprii, un bun manager, toate aceste calităţi s-au concretizat în rezultatele remarcabile înregistrate de brandul Fujitsu Simens Computers.

×
Subiecte în articol: economic