x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

22 Feb 2006   •   00:00

22 februarie 2006

PORCI DE 2.000 DE EURO. O ferma din judetul Constanta este mai "bogata" de ieri cu 24 de porci de prasila adusi din Spania. Vierii au fost importati la pretul de 2.000 de euro exemplarul si au misiunea de a imbunatati baza genetica a porcilor folositi pentru abatorizare si procesare in industria de mezeluri din Romania. Investitia face parte dintr-un program de modernizare a bazei porcine din Romania initiata de Campofrio. (V.B.)

ACTIONARIAT. Broadcaster Central European Media Enterprises (CME) a anuntat ca si-a marit participatia la PRO TV SA si la companiile de productie si servicii aferente cu inca 5% in cadrul unei tranzactii in valoare de 27,2 milioane de dolari. Adrian Sarbu, care mai detine 10% din actiunile Pro TV si Media Pro International poate sa-si vanda tot pachetul la un pret care va fi stabilit pe baza unei evaluari independente. (I.O.P.)

BIO-DIESEL LA VASLUI. Omul de afaceri Adrian Porumboiu isi face o fabrica de combustibil bio-diesel in zona industriala a orasului Vaslui. "Investitia, care a demarat acum doua luni, se ridica la 18 milioane de euro, bani proveniti din surse proprii si atrase", ne-a declarat Adrian Porumboiu. Constructia este programata sa se finalizeze in toamna. Materia prima pentru aceasta fabrica va fi asigurata din recolta de rapita, floarea-soarelui, soia si, eventual, porumb de pe o suprafata de 15.000 de hectare. (F.Z.)

×
Subiecte în articol: economic